Ikke spar på påskekosen, spar på kronene

  En smart og billig påske med egne merkevarer

  Mat og lange måltider er i høysete i påska, og kanskje har du også flere munner å mette enn vanlig? Da er det en rekke lure knep du kan ty til for å sørge for at du kommer hjem fra handletur med alt du trenger til ferien, uten at det svir i lommebok. Det beste stedet å begynne, er allerede i planleggingen.

  I ukene før påske anbefaler jeg å bruke kundeavisene våre aktivt, slik at du ikke går glipp av gode tilbud på varer du vet dere kommer til å spise eller drikke mye av i påska, sier Amalie.

  Ved å planlegge innkjøpene i god tid, og benytte deg av tilbud etter hvert som de dukker opp, kan du spare mye penger.

  I tillegg til ukentlige kupp og lave priser, har vi også faste tilbudskonsepter som du kan benytte deg av for å gjøre handelen enda litt smartere, forteller Amalie.

  Ser du etter faste tilbud i butikk, sørger for å velge våre egne merkevarer, og benytter deg av medlemskuppene våre, er det mye penger å spare. For Amalie er det ingen påskenøtt å gjøre påskehandelen smartere. Få med deg tipsene hennes, og knekk nøtta du også!

  Se ukens kundeavis.

  Høytid for lange frokoster

  Et fast tilbud som alltid er å finne i Obs sine varehus, er «Kjøp mer, spar mer»-kampanjen. Disse tilbudene gjør at du kan kjøpe to produkter i samme produktserie, og få 50 % på det ene. Det er ypperlig når du skal handle inn for en lengre periode, eller når du vet du kommer til å ha flere sultne mager rundt bordet. Til påskefrokosten, for eksempel.

  Juice og brød er bare noen av de over 400 produktene som er en del av kampanjen. Slik kan du handle inn mer av det du trenger mest!

  Coop juice.jpg

  Velger du i tillegg pålegg og produkter fra våre egne merkevarer, kan du gjøre påskefrokosten billig uten at det går på bekostning av verken utvalg eller kvalitet.

  I Coop-serien har vi frokostfavoritter som både egg, fenalår, røkt laks og kyllingpålegg. Og Coop kaffe så klart – du må for all del ikke glemme kaffe til påska!

  Coop pålegg.jpg

  Les mer om: Kjøp mer, spar mer.

  Påfyll til turen

  Med Coop-serien kan du fylle både frokostbord og tursekk. Enten dere legger ut på gåtur, skitur eller skøytetur i påska, er det så å si obligatorisk å ha med en velfylt sekk på ryggen. Dette må heldigvis heller ikke koste skjorta.

  I Coop-serien finner du både kakao, sjokoladeplater, müslibarer og nøtteposer. Sammen med nista du smurte under frokosten, skal dette være mer enn nok for å holde energi og humør oppe på turen.

  Coop muslibarer.jpg

  Og er dere skikkelig heldig med påskeværet, blir det kanskje litt grilling også? Grill Perfekt er vår egen grillserie, som består av alt fra pølser å steke på bålet, til kjøtt du kan slenge på grillen og tilbehøret hele familien digger. Grill Perfekt når kvalitetskravene til selv den største grillmester, det er vi sikre på. Produktene er nemlig laget av utsøkte råvarer, og har til og med vunnet en rekke priser i NM i kjøttprodukter. Ikke nok med det, men produktene er billige også! Slik blir det mye matglede av. 

  Les mer om: Grill Perfekt.

  Matglede for alle

  Du er nok ikke alene dersom du kjenner på den aller største matgleden først når påskemiddagen serveres. Lam i ulike varianter, steik av ulike slag, salte gryter med svineknoke eller skogsgryter med grytekjøtt er typiske retter du kan servere eller få servert i påska. Fellesnevneren er at hovedingrediensen er kjøtt. Da er det fint at du kan få kjøpt råvarer som i utgangspunktet er kostbare, til en billigere pris.

  Uansett hva som er din favorittrett i påska, har Coop-serien sannsynligvis kjøttet du trenger for å lage den. Da kan du lage mat til flere personer også, uten at du må bekymre deg over kostnaden av det!

  De dagene det ikke frister å stå over grytene, er Coop pizza eller Coop middag gode alternativer. For deg som ikke vil spise kjøtt, er Coop Vegetardag en god erstatning for påskelammet.  

  Coop Vegetardag er vår helt egen vegetarserie, med et stort utvalg produkter til deg som ikke spiser kjøtt.

  Ofte kan vegetarprodukter være dyrere erstatninger for kjøtt og andre animalske proteiner. Produktene fra Coop Vegetardag er imidlertid en del av «Kjøp mer, spar mer»-kampanjen, slik at du får halv pris på én vare i serien dersom du kjøper to. Slik blir det hakket mer lønnsomt å velge kjøttfritt. Ingen skal gå sultne ut av påskeferien!

  Coop kjøtt og vegetar.jpg

  Fyll påskeegget uten å tømme lommeboka

  Du kommer ikke unna at påsken er fullspekket av kosemat, særlig ikke om du har barn i hus. Planlegger du godt og velger våre egne merkevarer, trenger du heldigvis ikke blakke deg på verken påskeegg eller annen snacks.

  Godteri holder utrolig lenge, særlig om det kommer i lukkede forpakninger. Følg derfor med i kundeavisene allerede nå, og sikre deg gode godterikupp når de dukker opp!

  Coop snacks.jpg

  Med både brus, sjokolade, kjeks og vingummi fra Coop-serien, har du langt på vei det du trenger for å døyve snackssuget til hele familien. Husk også at vi har smarte priser på frukt, grønt og bær. Det blir kroppen glad for i påska!

  Obs ansatt epler.jpg