Gjør hjemmet vårklart!

Kjedelig rot

De fleste kan kjenne seg igjen i evige poser og esker som står lagret nederst og bortest uten at noen husker hva rotet består av. I tillegg kan kjøleskapet ditt gjemme ubehagelige overraskelser som du hadde du glemt at du kjøpte og som har endret utseende når du endelig finner det igjen. Og i gangen flyter det av hele familiens sko og enslige votter som savner en partner.

 

Trendy rydding

Slikt rot har aldri vært kult, men nå har faktisk rydding blitt trendy. Vi kan se Marie Kondo og Synnøve Skarbø på TV hvor de tryller bort rot og får det til å se enkelt ut. Men hvis du ikke har en magisk Marie Kondo du kan slippe løs i leiligheten, hvordan skal du da klare å rydde like trendy som henne?

 

Enkel løsning

Det Kondo og Skarbø ville vært enige om, er at nøkkelen er å holde det ryddig når man først har laget et system. Det er her Smart Store kommer inn i bildet!

  1. Smart Store er gjennomsiktige bokser med lokk
  2. De lar deg se innholdet og kan stables oppå hverandre
  3. De kommer i ulike størrelser og kan derfor brukes i hele huset


For eksempel:

  • På barnerommet kan leker og spill bo i egne esker og stables oppå hverandre. Da kan både du og barnet se hva som er hvor. Vi sier ikke at eskene ikke vil bli snudd på hodet, men dere kan ihvertfall se hvilken boks giraffen er i.

  • I kjøleskapet kan grønnsakene legges i plastikkbokser, så holder de seg lenger og du ser hva du har

  • I kjøkkenskuffen kan ris og pasta lagres lufttett, noe som også gjør at de holder seg lenger og du kan se med én gang hvor mye som er igjen

  • I gangen kan skoene få hver sin boks i stedet for å ligge strødd på gulvet. Boksen er gjennomsiktig, så du mister ikke oversikten hvor skoene er

  • I tillegg kan alle ha sin egen boks til luer, votter og skjerf. Da slipper dere å grave nederst i den evige skuffen for å finne den andre votten og yndlingslua

 

 Slik kan man slippe unna med å rydde én gang, også la Smart Store ta seg av resten. Det er gøy å ha det ryddig når det er så enkelt å få oversikt! For å se vårt utvalg kan du dra til Obs eller se obs.no.
16.03.2020 15.29.00