La pulsklokken motivere deg til en mer aktiv livsstil

Bli motivert til å nå målene du setter deg og få innblikk i viktige faktorer for en sunn livsstil. Med en pulsklokke på armen får du oversikt over alt fra skritt, samlet daglig aktivitet, inaktivitetsvarsler, søvn, personlig treningsveiledning og mye mer. Kanskje er det nettopp det du trenger for å bevege deg mer i hverdagen?

Med en pulsklokke er det lett å la seg motivere av å slå gårsdagens antall skritt, forbrente kalorier eller antall timer søvn. Følelsen av å være i stand til å gjøre mer enn tidligere, er noe av det mest motiverende som finnes. En pulsklokke er med andre ord ikke kun for den ivrige treningsmosjonisten som er opptatt av å løpe raskest mulig eller trene mot neste konkurranse, men hjelper deg også med å balansere hverdagsaktivitet, trening og hvile. Se utvalget vårt i Polar pulsklokker her.

Få oversikt over aktivitetsnivået ditt

Fysisk aktivitet er viktig for helse og velvære, og det å måle aktivitet er en god måte å se hvor aktiv du er til daglig, ved siden av den vanlige treningen din. Med en pulsklokke fra Polar får du et aktivitetsmål hver dag og veiledning til å nå målet. Du ser enkelt en oversikt over hvor aktiv du har vært i løpet av dagen, samt hvor mye aktivitet du må være i for å nå de globale anbefalingene. Klokken gir deg innsikt i egne vaner og motiverer deg til å øke den fysiske aktiviteten, med varsler om å bryte opp langvarig stillesitting og forslag til hvordan du kan nå målet.

Treningsklokke til hjemmetrening.png

Pulsbasert trening

Trening med pulsmåling hjelper deg med å se hvor hardt kroppen din jobber og gjør det lettere å optimalisere innsatsen din. Puls er antallet hjerteslag i minuttet, og er din personlige måleverdi for trening. En pulsklokke viser hvilken pulssone kroppen din jobber i og kan brukes som et nyttig verktøy under trening, både for de som ønsker å registrere treningsøktene sine og for de som krever detaljerte treningsdata og avanserte funksjoner. Pulsbasert trening gjør det enkelt å planlegge, gjennomføre og analysere treningsøktene dine. Pulsklokken forvandler aktivitets- og treningsdataene dine fra rådata til personlig tilpasset, praktisk veiledning.

 

Ikke undervurder en god natts søvn

Søvn er viktig for både den mentale og fysiske helsen vår. Mange av kroppens fornyingsprosesser foregår mens vi sover, og søvnmengde og -kvalitet har effekt på læringsevne, hukommelse, humør og motivasjon. Med søvnregistreringen Polar Sleep Plus Stages™ får du fullt innblikk i søvnen din, og hjelp til å identifisere faktorer som kan påvirke søvnen negativt. Pulsklokkene fra Polar registrerer automatisk mengden og kvaliteten på søvnen, og du kan se hvor lenge du har vært i hvert søvnstadium (REM, lett og dyp søvn). Følger du nøye med på søvnen din, kan du legge merke til hvordan aktiviteter i hverdagen virker inn og det vil være lettere å gjøre endringer for å forbedre søvnkvaliteten.

Pulsklokke fra Polar.png

 

Lær hvor godt du restituerer

Med Polars restitusjonsmåling Nightly Recharge™ kan du følge med på hvor godt du henter deg inn etter trening, stress og andre krav du stilles overfor i løpet av dagen. Med klokken på armen måles puls, pulsvariasjoner og pustefrekvens, som til sammen sier noe om hvor godt du har hentet deg inn i løpet av natten. Når du våkner på morgenen får du beskjed om du er klar til å trene eller om det er bedre å ta en rolig dag. Tilbakemeldingen gjør det enklere å ta valg som bidrar til å opprettholde velværet ditt og oppnå aktivitets- og treningsmålene du setter deg.

 

Personlig treningsveiledning

Mange syns det er vanskelig å vite hva slags trening de skal gjøre, og da kan en pulsklokke med daglige treningstips være nyttig. Med en pulsklokke fra Polar og treningsveilederen FitSpark™, får du tilpasset veiledning og ferdiglagde treningsprogrammer tilpasset dagsformen din. Treningsforslagene er basert på hvor godt du har restituert, nåværende treningsnivå og treningshistorikk. Programmene er lett tilgjengelig på klokken, og du kan velge mellom forskjellige treningsprogrammer hver dag.

Polar Treningsklokke.png

Artikkelen er først publisert på www.polar.com og Polar blog.

https://www.polar.com/nb/smart-coaching/serene