Utstyrsguide til familieturen

  Hva slags utstyr du trenger på teltturen avhenger av hva slags type tur dere skal på, hvor lenge dere skal være ute og hvor mange dere er. Her er våre beste tips til hva slags telt, sovepose, liggeunderlag, møbler og tilbehør dere burde velge:

  Telt

  Om du er alene med barna kan det være smart å velge et telt som er enkelt å sette opp. Pop up-telt er de enkleste å slå opp, men har kun plass til to personer per telt.

   

  Om dere er mange som skal på tur og ønsker å sove sammen burde dere velge et familietelt eller tunneltelt. Telt med inngangsparti er perfekte til skitne tursko og turklær. 

  Sovepose og liggeunderlag

  Soveposer burde ha en kroppsnær passform for å gi maksimal varme og komfort. Derfor er det viktig å investere i soveposer til barna. For å få det enda mer behagelig kan man ta med liggeunderlag

  Sovepose til barn.png

  Møbler

  Et teppe er godt å ha til måltider og lek. Et godt alternativ om dere vil sitte rundt et bord er Easy Camp Toulouse piknikbord med krakker. Det er lett å bære, kan foldes sammen slik at det tar lite plass og tar kun sekunder å sette opp.

  Barnefamilie på tur.png

  Tilbehør

  Å spise under åpen himmel er en uunnværlig del av turopplevelsen. Om du ikke har ønsker eller har mulighet til å lage mat på bål, så er det enkelt å ta med et stormkjøkken. 

  Om dere skal spise varm mat kan det være smart å ha med servise slik at barna ikke brenner fingrene sine. Med serien Outwell Collaps, som består av sammenleggbare tallerkener, krus og matlagingsutstyr, kan du ta med deg servise til hele familien og fremdeles ha god plass i sekken.