Varmeovnen for ekstra kalde dager

 

Konvektorovner varmer opp luften raskere enn vanlige ovner. Det er fordi luften strømmer gjennom ovnen. Tradisjonelle varmeovner lager lite bevegelse i luften og vil derfor ikke varme opp rommet like raskt som en konvektorovn.

 

Enda mer effektiv oppvarming

Mill sine konvektorovner, også kalt gulvovner, er utstyrt med et meget effektivt trådelement som gir umiddelbar varme når du skrur på ovnen. Toppmodellene kommer også med en integrert vifte som gir økt varmedistribusjon i rommet. Konvektorovnene lager mindre støy enn en vifteovn og gir veldig rask oppvarming.

 

 

 

Flyttbar

I Norge varierer temperaturen og behovet for oppvarming gjennom sesongen. For eksempel vil du kanskje ha oppvarming i noen rom om vinteren, men absolutt ikke om sommeren. Hvis du ikke vil skru opp en panelovn som brukes halve året, kan en flyttbar ovn være løsningen for deg. Med en stødig fot, nett design og håndtak på hver side kan Mill sine konvektorovner enkelt flyttes når som helst og hvor som helst i huset.

 

 

RedDot_logo_SG1200WIFI_styling_ean_7090019822284.jpg

 

Design og komfort

Hvis du ikke vil ta opp veggplass med panelovner, kan flyttbare ovner også fungere som en hovedkilde for varme. Mill anbefaler da deres Mill Convection WiFi ovn på 1200 watt. Denne modellen har samme varmeelement som i Mill panelovner og kan derfor brukes uten tilsyn. Mill sine ovner kommer i et elegant og moderne design som glir naturlig og vakkert inn i et hvert hjem. Mill Convection WiFi ble i 2019 belønnet med den anerkjente internasjonale designprisen Red Dot. De fortsetter å vektlegge design, noe du kan se på alle Mill sine produkter. En ovn fra Mill er ikke bare en ovn, men et interiørelement i seg selv.

 

 

Programmering som er godt for lommeboken og miljøet

Noe av det beste som finnes er å legge seg i et kaldt soverom og stå opp i et varmt et. Dette hjelper Millheat-appen deg med. Du programmerer temperaturen i hvert rom, slik at du alltid kan ha soverommet svalt om kvelden og varmt om morgenen. Du kan også spare miljø og penger ved å programmere temperaturen ned mens du er på jobb og opp igjen like før du kommer hjem. Ovnen kan også styres med Millheat-appen fra mobilen din, uansett hvor du er. Så hvis du har glemt det, kan du ligge på et svaberg eller sitte på en flyplass og skru av ovnene hjemme.

 

 

 


24.08.2020 07.41.00