Norges best likte varmestyringsapp

app_room-page.png

 

Visste du at over 60% av strømforbruket til en husholdning går til oppvarming? Det er derfor mye penger å spare på å bruke smart varmestyring! Mill tilbyr varmeovner som kan styres med Millheat appen på telefonen din fra hvor som helst, slik at du slipper å «fyre for kråka» når du ikke er hjemme.

 

Styr ovnen fra hvor som helst

Uansett hvor du er kan du styre Millheat ovner og smartplugger fra appen. Du kan skru av og på ovner, justere varme, lage og endre forhåndsprogrammeringer og få oversikt over forbruk og temperatur i alle rom. Dette kan du gjøre uansett om du er hos naboen eller på andre siden av jorden.

 

Over 100 000 fornøyde brukere

Millheat er faktisk den best likte varmestyringsappen i følge ratinger i Google Play og Appstore. 

«Enkel i bruk. Lett å installere» er et eksempel på tilbakemeldinger vi får. Med en brukervennlig app er det enkelt å redusere strømforbruket og ha det gøy med det samtidig. «Meget bra app, greit å styre ovnene hjemmefra før jeg reiser på hytten» sier en annen bruker. Med Millheat kan du skru opp temperaturen på hytta og ned temperatuen hjemme når du reiser bort. Energieffektift og behagelig.

 

 

Se strømforbruket for hvert enkelt rom

Med den nye appen kan du se detaljert oversikt over hvert rom og hver enhet. Bruk tidsinstillinger og se grafer som viser deg trendene i strømforbruket ditt. 

 

 

Miljøvennlig

Produkter som kan styres med Millheat appen er Mill WiFi panelovner i glass og stål, Mill WiFi gulvovn og Mill WiFi Socket. Mill Wifi Socket gjør gamle ovner smarte, slik at du kan bruke mindre strøm og dermed spare miljøet.

 

 

 

article_wifisocket.png


31.08.2020 22.00.00