• I 18/10 rustfritt stål av høy kvalitet
 • Thermo-Spot® indikerer ideell steketemperatur
 • Slitesterkt non-stick Titanium Pro-belegg
 • Passer alle type koketopper

Stekepannen ILLICO er designet for allsidig matlaging til hele familien, og passer utmerket til tilberedning av både forretter, middager og søte desserter.

Stekepannen ILLICO er designet for allsidig matlaging til hele familien, og passer utmerket til tilberedning av både forretter, middager og søte desserter. Det behagelige silikonhåndtaket holder seg avkjølt mens du lager mat, og den tykke bunnen sørger for jevn varmefordeling. Slippbelegget Titanium Non-Stick gjør at maten ikke brenner seg fast og at pannen er enkel å vaske etter bruk. Temperatursensoren Thermo-Spot® skifter farge når pannen har nådd optimal steketemperatur, og hjelper deg med å oppnå perfekte resultater. ILLICO kan brukes på alle typer platetopper, og tåler både stekeovn og oppvaskmaskin.

•ILLICO er laget med 18/10 rustfritt stål av høy kvalitet, med 10 års garanti*. Det gjør pannen ekstra robust og sørger for at den tåler hyppig bruk over tid* Se instruksene for bruk; vedlikehold for detaljer.
•Det røde merket Thermo-Spot® er en temperatursensor, som skifter farge fra lys til mørk rød når temperaturen i pannen er optimal for steking. Det gjør at det blir enklere å oppnå perfekt tekstur, smak og farge på rettene dine.
•Den tykke bunnen har flere lag, som gjør at pannen holder fasongen og ikke deformeres over tid. Den sørger også for svært jevn varmefordeling og gode stekeresultater.
•Passer for bruk på alle typer koketopper, som induksjon, gass, keramisk og elektrisk.

Generelt
Artikkelnummer3168430284296
Leverandørens artikkelnummer2100107884
Forpakningsmål
Bruttovekt1.875 kg
Høyde11.8 cm
Lengde49.8 cm
Bredde29.4 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

Tefal® Illico stekepanne

Art nr: 3168430284296
  Nettlager:
  Ikke på lager
  Produktet er ikke tilgjengelig for kjøp fra nettlager.
  Butikklager:

  Nyttige tips