Tefal So Recycled stekepanne

  Markevarelogo TEFAL
  Art nr: 3168430357396
  I 100 % resirkulert aluminium, som reduserer energiforbruket i produksjonen med opptil 90 %. Effektiv induskjonbase som...

  Valgt størrelse: 28 CM

  28 CM
  32 CM
  Nettlager:
  På lager (+100)
  Butikklager:
  Dine leveringsalternativer
  Finn alternativer og pris for levering ved å søke på ditt postnummer

  Kvalitetsprodukter fra kjente merkevarer
  Hent i butikk etter bare to timer
  Gebyrfri faktura med Walley
  120 dagers åpent kjøp

  Betalingsmetoder

  Logotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativer

  Leveringsmetoder

  Logotype av alternativer

  • Produktdetaljer
  • Produktomtaler
  • Spesifikasjoner

  Produktdetaljer

  I 100 % resirkulert aluminium, som reduserer energiforbruket i produksjonen med opptil 90 %. Effektiv induskjonbase som sørger for rask oppvarming og jevn varmefordeling. Non Stick-belegget på innsiden av pannen gjør at maten ikke brenner seg fast og forenkler rengjøringen. Temperaturindikatoren Thermo-Signal™ endrer farge når temperaturen er perfekt for å starte tilberedningen.

  Produktegenskaper

  • 100% resirkulert aluminium
  • Slitesterkt Non Stick-belegg på inn- og utsiden
  • Effektiv induksjonsbunn
  • Thermo-Signal™ temperaturindikator
  • Passer alle koketopper

  Materiale
  Aluminium:
  Aluminium er et lett materiale, som leder varme svært godt. En aluminium panne varmes derfor raskt opp, og er et veldig praktisk alternativ i den daglige matlagingen. Perfekt til steking og fin til retter med melk og egg. Fordeler varmen jevnt, og er energieffektiv som gjør det lettere å regulere temperaturen så maten ikke blir svidd og brenner fast. Aluminium er imidlertid et relativt mykt materiale. Mange aluminiumspanner blir forsterket med tykkere bunn for å forlenge levetiden. Tykkere bunn, jo bedre holdbarhet. Aluminium tåler ikke like høy steketemperatur som stål og støpejern. For å bevare fasongen på pannen bør man unngå overoppheting.

  Belegg
  Pannen har Non Stick-belegg i bunnen, som forhindrer at maten brenner seg fast. Belegget gjør det enkelt å lage mat uten å bruke smør eller olje. Det gjør også at pannen er svært enkel å rengjøre – varmt vann er ofte nok. Denne pannen er utstyrt med Tefals slitesterke Non Stick-belegg TITANIUM Non Stick 2X, som varer opptil 2 ganger lenger enn Tefals standardbelegg. Belegget er garantert fritt for PFOA, bly og kadmium, og er derfor 100 % trygt både for mennesker og naturen.

  Øvrige produktegenskaper
  100 % resirkulert aluminium
  Med serien So Recycled fra Tefal kan du ta et mer bærekraftig valg på ditt eget kjøkken – den er nemlig laget i 100 % resirkulert aluminium. Når man lager en stekepanne av resirkulert aluminium istedenfor ny aluminium reduseres forurensingen fra produksjonen med hele 90 %. Gjenbruk bidrar dessuten til å bevare verdens aluminiumsressurser. Husk å levere din gamle panne til gjenvinning når du kjøper en ny – aluminium kan nemlig gjenbrukes uendelig mange ganger!

  Advanced Induction induksjonsbunn
  En effektiv induksjonsbase, som er ekstra bred og tykk. Det gir rask oppvarming og jevn varmefordeling, så du enkelt kan tilberede rettene dine med perfekt resultat.

  Thermo-Signal™ temperaturindikator
  Det røde merket i bunnen av pannen er en smart temperaturindikator, som skifter farge fra lys til mørk når temperaturen er optimal for å starte stekingen. På denne måten får du enkelt perfekt stekeskorpe, tekstur og smak på rettene dine.

  Ovnssikker
  Kan også brukes i stekeovnen ved temperaturer opp til 175 grader.

  Vedlikehold/rengjøring
  Kan rengjøres i oppvaskmaskin. Tefal anbefaler rengjøring for hånd for lenger holdbarhet. Unngå å bruke skrape gjenstander eller metallredskap i pannen.

  Koketopper
  Kan brukes på alle type koketopper, inkludert induksjon, gass, keramikk og elektrisk.

  • Aluminium med Non Stick-belegg
  • Passer for alle koketopper, inkludert induksjon.
  • Kan vaskes i maskin men håndvask anbefales
  • Thermo-Signal™ for optimal steketemperatur og resultat
  Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.
  Generelt
  Artikkelnummer3168430357396
  Leverandørens artikkelnummer2100131290
  Størrelse28 CM
  FargeSVART
  Forpakningsmål
  Bruttovekt1.27 kg
  Høyde8 cm
  Lengde47 cm
  Bredde29 cm

  Nyttige tips