Opptil -50% på tekstil
  • Isolerende og lett vannavvisende
  • Vattert med 90/10 dun og fjær fra Re:Down
  • Fast hette med hakebeskytter, elastiske mansjetter i lycra
  • Glidelåslommer i front, venstre lomme kan brukes som kompresjonspose

Hauknes er en lett og pakkbar dunjakke fra Skogstad med vattering i resirkulert dun og fjær. Jakken har et lett vannavvisende ytterstoff som gjør den godt egnet som en varmende og beskyttende ytterlag på kjøligere dager. Den fungerer også ypperlig som et isolasjonslag under skalljakken. Med flere bruksområder er dette den perfekte jakken uansett hvor turen går.

Denne allsidige dunjakken er i en rett modell med forlenget ryggparti. Det vannavvisende yttermaterialet gjør at jakken kan brukes på dager med noe yr, men bruk gjerne en regnjakke eller skalljakke utenpå for optimal værbeskyttelse på regnfulle dager. Vatteringen består av 90/10 dun og fjær som er resirkulert gjennom Re:Down sin metode for gjenbruk av dun. Dun er et naturlig og godt isolasjonsmateriale som holder svært godt på varmen. Jakken er utstyrt med fast hette med hakebeskytter og elastiske mansjetter ved håndleddene i lycra. Hetten har elastisk kant for at den skal sitte godt på og gi en god komfort på vindfulle dager. Den elastiske jakkekanten sørger for at den sitter tett rundt livet og hoftene og dermed holder bedre på varmen. De praktiske glidelåslommene i sidene sørger for en trygg oppbevaring av og enkel tilgang til verdisaker. I tillegg kan venstre frontlomme benyttes som integrert kompresjonspose slik at jakken enkelt kan pakkes ned til turer. Jakken har synlig glidelås i front.

Øvrige detaljer:
• 90/10 dun og fjær fra Re:Down
• Vannavvisende yttermateriale
• Elastiske mansjetter
• Venstre frontlomme kan brukes som kompresjonspose
• Glidelåslommer
• Fast hette med hakebeskytter
• Kompatibel med alle EU-standarder for sikkerhet for barneklær

Materiale:
Yttermateriale i 100% polyester
Vattering i resirkulert 90% dun og 10% fjær (Re:Down)

Materialegenskaper:
Dun har en kompleks struktur som gjør at den fanger og binder kroppsvarme på en unik måte. Dun har også god fukttransporterende evner og er svært komprimerbart. Det er lite som slår naturlig dun når det kommer til isolasjonsevne i forhold til vekt.

Passform:
Rett modell med forlenget ryggparti.

Brystvidde: 77-82 cm i størrelse 14 år
Totalhøyde: 156-166 cm i størrelse 14 år

Vaskeanvisning:
Må ikke bløtlegges. Vaskes separat. Plagget må ikke bli liggende i maskinen etter vask. Tørketromles uten stans til jakken er helt tørr. Ha gjerne 2-3 tennisballer i trommelen for at dunet ikke skal klumpe seg. Dersom vatteringen skulle bli våt eller fuktig, vil ikke jakken isolere like godt. Ha jakken da i en tørketrommel slik at dunet får tilbake sin naturlige spenst.

Miljø og bærekraft:
Denne jakken er vattert med resirkulert dun og fjær fra Re:Down. Re:Down produkter benytter seg av resirkulert dun og fjær fra forbruksvarer som soveposer, dyner og puter slik at det kan gjenbrukes som fyllmateriale i klærne. Skogstad jobber tett med organisasjonen Re:Down som er godkjent av Global Recycled Standard for å gjøre sine dun-produkter mer bærekraftige.

Generelt
Artikkelnummer7022324782656
Leverandørens artikkelnummer022503-448-10
0
Forpakningsmål
Høyde1 cm
Lengde1 cm
Bredde1 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

Skogstad Hauknes dunjakke junior

Art nr: 7022324782656
50000
89900
  • Inkludert i kampanje: Nedprising (Sun Jul 03 2022 - Sat Jul 23 2022)
Størrelse
Nettlager:
Ikke på lager
Produktet er ikke tilgjengelig for kjøp fra nettlager.
Butikklager:
Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.

Nyttige tips