• Vannavvisende og hurtigtørkende
 • Behandlet med BIONIC-FINISH ECO
 • Elastikk i livet og nederst på bena
 • Glidelåslomme på venstre lår

Slitesterk turbukse i hurtigtørkende materiale til barn fra Color Kids, med forsterkede paneler på knær og sete. Impregnert for en ekstra beskyttelse mot vær og vind som gjør den godt egnet for fremtidige utendørs aktiviteter.

Denne funksjonelle turbuksen er i en løs modell med en god passform for full bevegelsesfrihet. Laget i slitesterk nylon som puster godt og tørker fort. Materialet er impregnert med BIONIC-FINISH ECO som gjør buksen ekstra vannavstøtende og smussavvisende. Med elastikk i livet og nederst på bena sitter buksen godt på under lek og aktivitet. Buksen er i tillegg utstyrt med en mindre glidelåslomme på venstre lår.

Øvrige detaljer:
• Pustende og hurtigtørkende materiale
• Behandlet med BIONIC-FINISH ECO
• Vann- og smussavvisende
• Elastisk linning
• Elastiske mansjetter nederst på bena
• Lomme med glidelås

Materiale:
100% nylon

Passform:
Løs modell. Normal i størrelsen.

Lengde innside ben: 28 cm i størrelse 80
Lengde ytterside ben: 44 i størrelse 80

Vaskeanvisning:
Vaskes på 40 grader, normalprogram. Buksen kan med fordel henges opp når den skal tørke, da den ikke tåler så godt tørketrommel. Må ikke blekes eller strykes. Tåler ikke å bli renset.

Impregnering:
Buksen er impregnert med BIONIC-FINISH ECO for at buksen skal kunne opprettholde gode vannavstøtende og smussavstøtende egenskaper. Denne impregneringen hindrer stoffet i å trekke til seg fuktighet og skitt, samtidig som det optimaliserer pusteegenskapene til produktet. Over tid vil impregneringen bli slitt vekk. Dette gjelder spesielt på utsatte steder som skuldre og albuer. For å optimalisere produktets egenskaper, bør det impregneres på nytt etter hver vask, eller når man ser at impregneringen ikke fungerer optimalt. Ved impregnering anbefaler vi å bruke en sprayimpregnering. Sprayimpregnering gjør at bare yttersiden av plagget blir impregnert, noe som optimaliserer pusteegenskapene til produktet. Impregneringen er uten skadelige fluorforbindelser. Den sørger i tillegg for at fargen og stoffet bevares over tid, i tillegg til at stoffet tørker fortere.

Generelt
Artikkelnummer5714625585525
Leverandørens artikkelnummer740518
Forpakningsmål
Bruttovekt1 kg
Høyde1 cm
Lengde1 cm
Bredde1 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

Color Kids turbukse barn

Art nr: 5714625585525
29900
  Farge
  Størrelse
  Nettlager:
  Ikke på lager
  Produktet er ikke tilgjengelig for kjøp fra nettlager.
  Butikklager:
  Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.