Northpeak Maeva dunjakke dame

  Markevarelogo NORTHPEAK
  Art nr: 5715325343262
  Maeva er en isolerende og lettere vannavvisende dunjakke fra Northpeak som passer godt til de fleste aktiviteter og værf...

  Valgt farge: Vinrød

  BLÅ
  VINRØD

  Valgt størrelse: 40

  36
  38
  40
  42
   Andre butikker:
   På lager (6-20)
   Butikklager:
   Dine leveringsalternativer
   Finn alternativer og pris for levering ved å søke på ditt postnummer

   Kvalitetsprodukter fra kjente merkevarer
   Hent i butikk etter bare to timer
   Gebyrfri faktura med Walley
   120 dagers åpent kjøp

   Betalingsmetoder

   Logotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativer

   Leveringsmetoder

   Logotype av alternativer

   • Produktdetaljer
   • Produktomtaler
   • Spesifikasjoner

   Produktdetaljer

   Maeva er en isolerende og lettere vannavvisende dunjakke fra Northpeak som passer godt til de fleste aktiviteter og værforhold.

   Jakken er i en lett innsvinget modell med god passform. Laget i et vindtett og vannavstøtende yttermateriale i nylon vil jakken holde deg tørr og komfortabel ved moderat nedbør. Jakken har en vattering i dun som gir optimale varmeisolerende egenskaper på kjølige dager. Dun har eksepsjonelle isolasjonsevner i forhold til vekt med en mer kompleks struktur som gjør at den både fanger og binder kroppsvarmen din på en unik. Den gjennomsydde konstruksjonen er med på å holde dunet på plass med sømmer som skiller dunkamrene som går på tvers gjennom jakken. Dette gjør jakken både lettere i vekt og komprimerbar. Maeva er utstyrt med en fast hette som luner godt når virkelig er surt ute. Praktiske glidelåslommer i både sidene og på brystet gir en trygg oppbevaring av mobil, nøkler og lommebok.

   Jakken er perfekt på kjølige høst- og vinterdager. Den kan også brukes under skalljakken som et isolerende mellomlag på turer i svært kalde omgivelser.

   Øvrige detaljer:
   • Vattering i dun
   • Vannavvisende og vindtett ytterstoff
   • Fast hette
   • Praktiske glidelåslommer

   Materiale:
   Ytterstoff i 100% nylon
   Vattering i dun

   Materialegenskaper:
   • Vanntetthet: Vannavstøtende
   • Vindtetthet: Vindtett
   • Isolerende

   Vaskeanvisning:
   Kan vaskes på normalprogram og 40 grader i vaskemaskin, og på vrangen. For å opprettholde dunspensten bør jakken tørketromles med vaskeballer, tennisballer eller lignende på lav varme til jakken er fullstendig tørr. Dette tar som oftest noen timer. Avbrytes denne prosessen for tidlig, risikerer du at dunet ikke klarer å isolere like godt når jakken skal brukes igjen.

   Impregnering:
   Denne jakken er impregnert fra fabrikk (DWR behandling = durable water resistant). Denne behandlingen hindrer stoffet i å trekke til seg fuktighet og skitt, samtidig som det optimaliserer pusteegenskapene til produktet. Over tid vil impregneringen bli slitt vekk. Dette gjelder spesielt på utsatte steder som sete, knær, skuldre og albuer. For å optimalisere produktets egenskaper, bør det impregneres på nytt etter hver vask, eller når man ser at impregneringen ikke fungerer optimalt. Ved impregnering anbefaler vi å bruke en sprayimpregnering. Sprayimpregnering gjør at bare yttersiden av plagget blir impregnert, noe som optimaliserer pusteegenskapene til produktet.

   • Varmeisolerende vattering i dun
   • Vindtett og vannavvisende ytterstoff
   • Fast hette gir en lun komfort
   • Praktiske glidelåslommer
   Generelt
   Artikkelnummer5715325343262
   Leverandørens artikkelnummerCP223860NP
   Størrelse40
   FargeVINRØD
   Forpakningsmål
   Bruttovekt0.5 kg
   Høyde4 cm
   Lengde45 cm
   Bredde38 cm