Helly Hansen Seven J regnjakke dame

  Art nr: 7040056696119
  Seven J er en lett og funksjonell regnjakke fra Helly Hansen, utviklet med HELLY TECH® Protection. Dette er en 2-lags va...

  Valgt størrelse: L

  S
  M
  L
  XL
   Andre butikker:
   På lager (6-20)
   Butikklager:
   Dine leveringsalternativer
   Finn alternativer og pris for levering ved å søke på ditt postnummer

   Kvalitetsprodukter fra kjente merkevarer
   Hent i butikk etter bare to timer
   Gebyrfri faktura med Walley
   120 dagers åpent kjøp

   Betalingsmetoder

   Logotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativer

   Leveringsmetoder

   Logotype av alternativer

   • Produktdetaljer
   • Produktomtaler
   • Spesifikasjoner

   Produktdetaljer

   Seven J er en lett og funksjonell regnjakke fra Helly Hansen, utviklet med HELLY TECH® Protection. Dette er en 2-lags vanntett, vindtett og pustende jakke med forseglede sømmer og et stilrent design. Egner seg like godt til fritid som camping og fjellturer.

   Denne allsidige regnjakken er i en hoftelang modell som er lettere innsvinget for en mer feminin passform. Jakken er utviklet med Helly Hansen sin velkjente teknologi, HELLY TECH® Protection, og med de forseglede sømmene sørger jakken for en optimal værbeskyttelse. Innsiden er tynt fôret med et hurtigtørkende materiale. Jakken har justerbar hette og krage med hakebeskytter. Full glidelås med stormklaff i front og glidelåslommer i sidene. For en optimal passform kan jakken justeres ekstra med borrelåsjustering på ermene og strammesnor i jakkekanten.

   Øvrige detaljer:
   • HELLY TECH® Protection
   • Forseglede sømmer
   • Fôr i hurtigtørkende materiale
   • Gode justeringsmuligheter
   • To sidelommer
   • Hakebeskytter
   • YKK® glidelåser

   Materiale:
   Ytterstoff i 100% polyester
   Fôr i 100% polyester
   Fôr i 100% polyamide

   Materialegenskaper:
   • Vanntetthet: fra 5 000 til 10 000 mm vannsøyle, Helly Tech® Protection
   • Vindtetthet: CFM 2-12 (sterk vindbeskyttelse, egnet for fjellklatring)
   • Pusteevne: fra 5 000 til 10 000 g/m2/24t

   Passform:
   Lett innsvinget modell. Normal i størrelsen.

   Brystvidde: 94 cm i størrelse M
   Ermelengde fra nakke: 78 cm i størrelse M

   Vaskeanvisning:
   Vaskes på finvaskprogram, maks 40 grader. Lukk glidelåser før vask. Ikke bruk tøymykner. Unngå at den blir liggende i maskinen etter vask. Heng jakken gjerne opp på en kleshenger til tørk dersom jakken ikke tørketromles.

   For å ivareta produktet og miljøet best mulig, anbefaler vi å redusere antall vask så mye en kan. Flekker kan gjerne vaskes av med en klut. Heng plagget til lufting når dette er nødvendig. Dette vil forlenge levetiden på plagget, samt minimere energibruk og skåne miljøet for unødvendig utslipp.

   Impregnering:
   Dette produktet er behandlet med en slitesterk, vannavvisende impregnering (Durable Water Repellent Treatment). Denne behandlingen sørger for at stoffet ikke trekker til seg fuktighet og skitt, samtidig som det opprettholder pusteegenskapene. Over tid vil denne naturlig slites bort, spesielt på utsatte områder som sete, knær, skuldre og albuer.

   For å optimalisere produktets egenskaper, bør produktet impregneres på nytt etter hver vask, eller når man ser at impregneringen ikke fungerer optimalt lenger. Vask da produktet først i vaskemaskinen og spray over hele produktet. Etter dette tørk produktet i tørketrommel på medium temperatur i 50 minutter. Les gjerne bruksanvisningen på spraybeholderen for korrekt instruksjon, samt vaskelappen på produktet før behandlingen gjennomføres.

   Teknologi:
   HELLY TECH® Protection gir optimal beskyttelse for de fleste situasjoner og værtilstander, og har en vannsøyle fra 5 000 til 10 000 mm.

   HELLY TECH® - En kombinasjon av et DWR-behandlet ytterlag, en vanntett membran med gode pusteevner, fullt forseglede sømmer og et innvendig stoff, mesh eller fôr.
   Ytterlaget er konstruert med en unik membran som stopper vannmolekyler fra å trenge inn i materialet, men lar fuktighet slippe ut. Teknologien baserer seg på PU-baserte membraner og impregneringsteknologi. Membranen gir mykhet og stretch, mens impregneringen gir vanntette og pustende egenskaper. Sømmene er forseglet med et tapet, vanntett bånd som er limet på.

   • Vanntett, vindtett og pustende
   • 5000<10000 mm vannsøyle, HELLY TECH® Protection
   • Forseglede sømmer og tynt fôret innside
   • Stormklaff i front og gode justeringsmuligheter
   Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.
   Generelt
   Artikkelnummer7040056696119
   Leverandørens artikkelnummer62066
   StørrelseL
   FargeGRØNN
   Forpakningsmål
   Bruttovekt0.489 kg
   Høyde30 cm
   Lengde60 cm
   Bredde40 cm