• Vannavvisende, isolerende og pustende
 • Behandlet med PFC-fri impregnering
 • Teknisk fleece og syntetisk vatterte partier
 • Fast hette og lange ermer med tommelhull

Zuko er et klassisk Didriksons-plagg med gode funksjonaliteter. Denne isolerende jakken har et delvis vattert parti i front, en vannavstøtende finish og gode pusteegenskaper. Denne jakken er en såkalt hybridjakke, på grunn av dens evne til å kunne brukes som et eget ytterlag og som et isolasjonslag/mellomlag under en ytterjakke.

Denne myke og bevegelige jakken er i en lettere innsvinget modell med et ergonomisk snitt. Hybridjakken kombinerer vannavstøtende polyester og myk, teknisk fleece. Dette gir en god isoleringsevne tilpasset helårsbruk og jakkens muligheter til å brukes som et mellomlag og ytterlag om hverandre. Jakken har vatterte partier over brystparti, rygg, skulder og overarmer. Disse er sydd i kanaler og vatteringen er i et syntetisk materiale. Fordelen med syntetisk isolasjonsmateriale er at den evner å opprettholde de samme isolasjonsegenskapene selv om materialet blir fuktig eller vått. Med 4-veisstretch har jakken god bevegelsesfrihet som er ideelt under aktiviteter som krever dette. Jakken har høy krage med fast hette for å alltid kunne beskytte mot vær og vind. Ermene er ekstra lange med tommelhull. I front er det to sidelommer med glidelås. Alle glidelåsdragerne er laget av refleksmateriale for økt synlighet.

Øvrige detaljer:
• Vannavstøtende polyester
• Vattering i syntetisk materiale
• Teknisk fleece
• 4-veisstretch
• Høy fôret krage med fast hette
• Lange ermer med tommelhull
• Glidelåslommer

Materiale:
Vattering i 100% polyester
Ytterstoff i 100% polyamid
Ytterstoff i 95% polyester og 5% elastan

Materialegenskaper:
• Vanntetthet: Behandlet med vannavvisende impregnering
• Isolasjonsevne: 100g/m2 vattering

Passform:
Innsvinget modell. Ergonomisk snitt. Normal passform.

Brystvidde: 50 cm i størrelse 38
Totallengde: 67 cm i størrelse 38

Vaskeanvisning:
Kan maskinvaskes på skånsomt program, 40°. Tåler ikke tørketrommel. Kan ikke renses. Tåler ikke blekemidler. Kan strykes ved lav temperatur.

Impregnering:
Dette produktet er impregnert med PFC-fri impregnering for å gi en god vannavvisende beskyttelse. For å optimalisere produktets egenskaper, bør produktet impregneres på nytt etter hver vask, eller når man ser at impregneringen ikke fungerer optimalt lenger. Vask da produktet først i vaskemaskinen og spray over hele produktet. Les gjerne bruksanvisningen på spraybeholderen for korrekt instruksjon, samt vaskelappen på produktet før behandlingen gjennomføres.

Miljø og bærekraft:
Denne jakken er impregnert med en flourkarbonfri (PFC-fri) impregnering som gjør den vannavvisende. Dette betyr det at den er helt fri fra perfluorerte stoffer, som har en negativ effekt på både miljø og helse.

ECO Shell-materiale laget av resirkulerte fibre.

Generelt
Artikkelnummer7332627990932
Leverandørens artikkelnummer503991
Forpakningsmål
Bruttovekt0.5 kg
Høyde0.1 cm
Lengde0.5 cm
Bredde0.33 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

Didriksons Annema hybridjakke dame

Art nr: 7332627990932
1 09000
  Størrelse
  Nettlager:
  Ikke på lager
  Produktet er ikke tilgjengelig for kjøp fra nettlager.
  Butikklager:
  Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.