• Vannavstøtende og pustende
 • Softshell materiale med god stretch
 • Ventilasjonsglidelåser langs bena og praktiske beltehemper
 • Bluesign® sertifisert

Willow er en praktisk og funksjonell shorts til turer og utflukter fra Tufte. Laget i pustende og vannavstøtende softshell-materiale med god stretch. Produktet er bluesign© sertifisert.

Denne fine turshortsen er i en modell med smal passform. Laget i fleksibelt softshell-materiale som puster godt og i tillegg er behandlet for en vannavstøtende finish. Dette gjør den mer funksjonell og værbestandig, samtidig som den er svært komfortabel å ha på. Lang ventilasjonsglidelås med mesh er plassert langs yttersiden av bena for god ventilering. Shortsen er i tillegg utstyrt med tre glidelåslommer, en i hver side i tillegg til en på låret. Gylf med knappelukking og praktiske beltehemper i livet.

Øvrige detaljer:
• Shorts i softshell
• God stretch
• Gylf med knappelukking
• Beltehemper
• Lang ventilasjonsglidelås på siden
• Praktiske glidelåslommer

Materiale:
Yttermateriale i 88% bluesign© sertifisert nylon, 12% spandex
Meshkvalitet i 80% nylon, 20% spandex

Materialegenskaper:
• Pustende
• Impregnert for en vannavstøtende beskyttelse

Passform:
Rette ben med smal passform. Normal i størrelsen.

Vaskeanvisning:
Maskinvask ved 40°C. Det anbefales ikke å tørke buksen i tørketrommel. Unngå bruk av tøymykner og blekemidler. Kan strykes på lav temperatur.

For å ivareta produktet og miljøet best mulig, anbefaler vi å redusere antall vask så mye en kan. Flekker kan gjerne vaskes av med en klut. Heng plagget til lufting når dette er nødvendig. Dette vil forlenge levetiden på plagget, samt minimere energibruk og skåne miljøet for unødvendig utslipp.

Impregnering:
Denne shortsen er behandlet med C0 WR, en fluorfri og vannavstøtende impregnering som hindrer stoffet i å trekke til seg fuktighet og skitt, samtidig som det optimaliserer pusteegenskapene til produktet. Over tid vil impregneringen bli slitt vekk. Dette gjelder spesielt på utsatte steder som sete og knær. For å optimalisere produktets egenskaper, bør det impregneres på nytt etter hver vask, eller når man ser at impregneringen ikke fungerer optimalt. Ved impregnering anbefaler vi å bruke en sprayimpregnering. Sprayimpregnering gjør at bare yttersiden av plagget blir impregnert, noe som optimaliserer pusteegenskapene til produktet.

Miljø og bærekraft:
Bluesign® er en sertifisering som garanterer produksjon med lavest mulig påvirkning på mennesker og miljø, samt ansvarlig bruk av ressurser. Når et produkt er merket med bluesign® betyr det at hele fabrikken og dens ansatte er sertifisert etter bluesign® standarden.

Generelt
Artikkelnummer7071812118699
Leverandørens artikkelnummer5352-074-04
000
Forpakningsmål
Bruttovekt0.166 kg
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

Tufte Willow turshorts dame

Art nr: 7071812118699
69900
  Størrelse
  Nettlager:
  Ikke på lager
  Produktet er ikke tilgjengelig for kjøp fra nettlager.
  Butikklager:
  Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.