Tufte Robin ullgenser dame

  Art nr: 7071812129213
  Robin er en tykk og komfortabel strikket ullgenser i lammeull med nydelig mønster fra Tufte. Dette er en genser som er b...

  Valgt farge: Grå

  BLÅ
  GRÅ

  Valgt størrelse: S

  XS
  S
  M
  L
  XL
  XXL
  Nettlager*:
  På lager (6-20)
  Butikklager:
  Dine leveringsalternativer
  Finn alternativer og pris for levering ved å søke på ditt postnummer

  Kvalitetsprodukter fra kjente merkevarer
  Hent i butikk etter bare to timer
  Gebyrfri faktura med Walley
  120 dagers åpent kjøp

  Betalingsmetoder

  Logotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativer

  Leveringsmetoder

  Logotype av alternativer

  • Produktdetaljer
  • Produktomtaler
  • Spesifikasjoner

  Produktdetaljer

  Robin er en tykk og komfortabel strikket ullgenser i lammeull med nydelig mønster fra Tufte. Dette er en genser som er både stilig, men også funksjonell. Den passer godt til både hverdag og turer i skog og mark, og er perfekt som et varmt og isolerende mellomlag under skalljakken.

  Denne gode og varme ullgenseren er fremstilt av en myk ullblanding bestående av lammeull og merinoull i høy kvalitet. Kombinert med bambusviskose og modal er denne genseren svært komfortabel og gir en myk komfort på kjølige dager. Ullens egenskaper vil sørge for at du holder deg varm, selv om genseren skulle bli fuktig eller våt. Tufte har valgt å strikke innsiden av halsen og håndleddspartiene i merinoull for at genseren skal være ekstra komfortabel der huden er mest sensitiv. Den runde halsen, ermekantene og nederkanten er ribbestrikket for en ekstra komfortabel passform. Det nydelige mønsteret på overkroppen er inspirert av den islandske genseren Lopapeysa, og er strikket i fine kontrastfarger. Genseren har klassiske raglanermer som gjør den mer komfortabel å ha på, i tillegg til å gi bedre bevegelsesfrihet til armene på turer og ved aktivitet.

  Lopapeysa er navnet på de tradisjonelle, islandske ullgenserne. Med inspirasjon hentet fra disse, har Tuftes in-house klesdesigner strikket et flott mønster som dekker overkroppen på ullgenseren. Designerens versjon fletter sammen to kulturer ved å kombinere tradisjonsrik islandsk arv med norske detaljer.

  Materiale:
  68% lammeull, 15% merinoull, 8,5% bambusviskose og 8,5 % modalfibre

  Passform:
  Normal passform. Normal i størrelsen.

  Vaskeanvisning:
  Maskinvaskes på ullprogram 30℃, uten blekemidler eller tøymykner. Må ikke tørkes i tørketrommel, da ullplagg vil krympe betraktelig dersom dette gjøres. Ull er naturlig rensende, så derfor anbefaler vi at du tenker på miljøet og dermed ikke vasker ullgenseren unødvendig mye.

  • Ullblanding i lammeull og merinoull
  • Tykk og myk strikket kvalitet med pent mønster
  • Ribbestrikkede kanter gir en god komfort og passform
  • Ypperlig som hverdagsplagg og som et mellomlag
  Generelt
  Artikkelnummer7071812129213
  Leverandørens artikkelnummer4252-176-03
  StørrelseS
  FargeGRÅ
  Forpakningsmål
  Bruttovekt0.75 kg
  Høyde40 cm
  Lengde60 cm
  Bredde40 cm