Kjøpeutbytte som Coop-medlem
Kjøpeutbytte som Coop-medlem
Klikk og hent innen 2 timer
Klikk og hent innen 2 timer
120 dager åpent kjøp
120 dager åpent kjøp
Hent i butikk - gratis og enkelt
Hent i butikk - gratis og enkelt
 
 • Vanntett, vindtett og pustende
 • 5 000<10 000 mm vannsøyle, HELLY TECH® Protection
 • Forseglede sømmer og mesh-fôret innside
 • Fast hette og høy fleecefôret krage

Crew Hooded er en allsidig og lett skalljakke fra Helly Hansen, utviklet med HELLY TECH® Protection. Dette er en 2-lags vann- og vindtett jakke med gode pusteegenskaper, forseglede sømmer og praktiske funksjonaliteter. Opprinnelig laget for seilere for å tåle været til sjøs, men egner seg like godt som en allværsjakke i hverdagen og på turer.

Denne praktiske skalljakken er i en hoftelang modell som er lettere innsvinget for en feminin passform. Utviklet med Helly Hansen sin velkjente teknologi, HELLY TECH® Protection, og forseglede sømmer, sørger jakken for optimal beskyttelse mot vær og vind. Innsiden av jakken er fôret med komfortabel mesh-stoff som transporterer bort svette, mens den høye Polartech® fleecefôrede kragen gir ekstra varme og beskyttelse. Hetten kan brettes inn i kragen og er også mesh-fôret. Tre lommer i front med glidelås gir gode oppbevaringsmuligheter, derav en brystlomme for praktisk oppbevaring av blant annet regatta-ID. Ermene justeres enkelt med borrelås. Helly Hansen-logoer på begge ermer og på utsiden av selve kragen.

Øvrige detaljer:
• HELLY TECH® Protection
• Forseglede sømmer
• Mesh-fôret innside
• Polartech® fleecefôret krage
• Mesh-fôret hetten som kan pakkes inn i krage
• Totalt 3 glidelåslommer
• Vekt: 590g

Materiale:
Ytterstoff i 100% polyester
Fôr i 100% polyester

Materialegenskaper:
• Vanntetthet: fra 5 000-10 000 mm vannsøyle, HELLY TECH® Protection
• Vindtetthet: CFM 13-30 (vindtett nok for turgåing)
• Pusteevne: fra 5 000-10 000 g/m2/24t

Passform:
Lett innsvinget modell. Normal i størrelsen.

Brystvidde: 94 cm i størrelse M
Ermelengde fra nakke: 78 cm i størrelse M

Vaskeanvisning:
Vaskes på finvaskprogram, maks 40 grader. Lukk glidelåser før vask. Ikke bruk tøymykner. Unngå at den blir liggende i maskinen etter vask. Heng jakken gjerne opp på en kleshenger til tørk dersom jakken ikke tørketromles.

For å ivareta produktet og miljøet best mulig, anbefaler vi å redusere antall vask så mye en kan. Flekker kan gjerne vaskes av med en klut. Heng plagget til lufting når dette er nødvendig. Dette vil forlenge levetiden på plagget, samt minimere energibruk og skåne miljøet for unødvendig utslipp.

Impregnering:
Dette produktet er behandlet med en slitesterk, vannavvisende impregnering (Durable Water Repellent Treatment). Denne behandlingen sørger for at stoffet ikke trekker til seg fuktighet og skitt, samtidig som det opprettholder pusteegenskapene. Over tid vil denne naturlig slites bort, spesielt på utsatte områder som sete, knær, skuldre og albuer.

For å optimalisere produktets egenskaper, bør produktet impregneres på nytt etter hver vask, eller når man ser at impregneringen ikke fungerer optimalt lenger. Vask da produktet først i vaskemaskinen og spray over hele produktet. Etter dette tørk produktet i tørketrommel på medium temperatur i 50 minutter. Les gjerne bruksanvisningen på spraybeholderen for korrekt instruksjon, samt vaskelappen på produktet før behandlingen gjennomføres.

Teknologi:
HELLY TECH® Protection gir optimal beskyttelse for de fleste situasjoner og værtilstander, og har en vannsøyle fra 5 000 til 10 000 mm.

HELLY TECH® - En kombinasjon av et DWR-behandlet ytterlag, en vanntett membran med gode pusteevner, fullt forseglede sømmer og et innvendig stoff, mesh eller fôr.
Ytterlaget er konstruert med en unik membran som stopper vannmolekyler fra å trenge inn i materialet, men lar fuktighet slippe ut. Teknologien baserer seg på PU-baserte membraner og impregneringsteknologi. Membranen gir mykhet og stretch, mens impregneringen gir vanntette og pustende egenskaper. Sømmene er forseglet med et tapet, vanntett bånd som er limet på.

Generelt
Artikkelnummer7040055770667
Leverandørens artikkelnummer33899_598-L
Forpakningsmål
Bruttovekt0.615 kg
Høyde30 cm
Lengde60 cm
Bredde40 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

Helly Hansen Crew Hooded skalljakke dame

Art nr: 7040055770667
  Farge
  Størrelse
  Nettlager:
  Ikke på lager
  Produktet er ikke tilgjengelig for kjøp fra nettlager.
  Butikklager:
  Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.