• Quiltet fôr i syntetisk materiale
 • 2-lags vanntett, vindtett og pustende ytterstoff
 • Tapede sømmer og 2-veis glidelås i front
 • Glidelåslommer og gode justeringsmuligheter

Sande kåpe fra Skogstad er en anvendelig, fôret vinterkåpe i klassisk design. Laget i et 2-lags teknisk materiale med tapede sømmer som gir en vanntett og vindtett beskyttelse og en pustende komfort. Kåpen holder godt på varmen på de kalde vinterdagene.

Kåpen er i en lett, innsvinget modell med forlenget ryggparti og har quiltet, vattert fôring i syntetisk materiale. Laget med et ytterstoff i vanntett og vindtett 2-lags kvalitet som i tillegg puster godt. Hetten er fast, kan enkelt justeres med snøring på begge sider og har avtakbar, imitert pels. 2-veis glidelås i front som er beskyttet med stormklaff for ekstra beskyttelse på dager med mye nedbør og vind. To store lommer med klaff i front. Brystlomme og innerlomme med glidelås. Passformen kan justeres med snorstrammingen i rygg og jakkeavslutning, samt borrelåsjusteringen ved håndleddet.

Øvrige detaljer:
• Tapede sømmer
• Skjult 2-veis glidelås i front
• Ekstra lukking i front med knapper
• Fire lommer totalt

Materiale:
Ytterstoff i 100% polyester
Vattering i 100% polyester

Materialegenskaper:
• Vanntetthet: WP 12 000 mm
• Pusteevne: WVP 8 000 g/m2/24t
• Isoleringsevne: Høy

Passform:
Lett innsvinget. Normal i størrelsen.

Vaskeanvisning:
Jakken vaskes separat og uten tøymykner. Må ikke bløtlegges. Unngå at den blir liggende i maskinen etter vask. Heng jakken gjerne opp på en kleshenger når den skal tørke.

For å ivareta produktet og miljøet best mulig, anbefaler vi å redusere antall vask så mye en kan. Flekker kan gjerne vaskes av med en klut. Heng plagget til lufting når dette er nødvendig. Dette vil forlenge levetiden på plagget, samt minimere energibruk og skåne miljøet for unødvendig utslipp.

Impregnering:
Denne jakken har en impregnering (DWR behandling = durable water resistant) når den er ny. Denne behandlingen hindrer stoffet i å trekke til seg fuktighet og skitt, samtidig som det optimaliserer pusteegenskapene til produktet. Over tid vil impregneringen bli slitt vekk. Dette gjelder spesielt på utsatte steder som sete, knær, skuldre og albuer. For å optimalisere produktets egenskaper, bør det impregneres på nytt etter hver vask, eller når man ser at impregneringen ikke fungerer optimalt. Ved impregnering anbefaler vi å bruke en sprayimpregnering. Sprayimpregnering gjør at bare yttersiden av plagget blir impregnert, noe som optimaliserer pusteegenskapene til produktet.

Generelt
Artikkelnummer7022324808714
Leverandørens artikkelnummer22376
Forpakningsmål
Bruttovekt1250 kg
Høyde3 cm
Lengde50 cm
Bredde59 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

Skogstad Sande kåpe dame

Art nr: 7022324808714
1 49000
  Farge
  Størrelse
  Nettlager:
  Ikke på lager
  Produktet er ikke tilgjengelig for kjøp fra nettlager.
  Butikklager:
  Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.