Helly Hansen Seven J regnjakke herre

  Art nr: 7040053219779
  Seven J er en lett og funksjonell regnjakke fra Helly Hansen, utviklet med HELLY TECH® Protection. Dette er en 2-lags va...

  Valgt størrelse: L

  M
  L
  XL
  XXL
  XXXL
  Kjøp på nett:
  Lav lagerbeholdning
  Kan leveres fra en av våre butikker. Se leveringsmetoder i kassen.
  Butikklager:


  Betalingsmetoder

  Leveringsmetoder

  Logotype av alternativer

  • Produktdetaljer
  • Produktomtaler
  • Spesifikasjoner

  Produktdetaljer

  Seven J er en lett og funksjonell regnjakke fra Helly Hansen, utviklet med HELLY TECH® Protection. Dette er en 2-lags vanntett, vindtett og pustende jakke med forseglede sømmer og et stilrent design. Egner seg like godt til fritid som camping og fjellturer.

  Denne allsidige regnjakken er i en hoftelang, rett modell. Jakken er utviklet med Helly Hansen sin velkjente teknologi, HELLY TECH® Protection, og med de forseglede sømmene sørger jakken for en optimal værbeskyttelse. Innsiden er tynt fôret med et hurtigtørkende materiale. Jakken har justerbar hette og krage med hakebeskytter. Full glidelås med stormklaff i front og glidelåslommer i sidene. For en optimal passform kan jakken justeres ekstra med borrelåsjustering på ermene og strammesnor i jakkekanten.

  Øvrige detaljer:
  • HELLY TECH® Protection
  • Forseglede sømmer
  • Fôr i hurtigtørkende materiale
  • Gode justeringsmuligheter
  • To sidelommer
  • Hakebeskytter
  • YKK® glidelåser

  Materiale:
  Ytterstoff i 100% polyester
  Fôr i 100% polyester
  Fôr i 100% polyamide

  Materialegenskaper:
  • Vanntetthet: fra 5 000 til 10 000 mm vannsøyle, HELLY TECH® Protection
  • Vindtetthet: CFM 2-12 (sterk vindbeskyttelse, egnet for fjellklatring)
  • Pusteevne: fra 5 000 til 10 000 g/m2/24t

  Passform:
  Rett modell. Normal i størrelsen.

  Brystvidde: 109 cm i størrelse L
  Ermelengde fra nakke: 87,5 cm i størrelse L

  Vaskeanvisning:
  Vaskes på finvaskprogram, maks 40 grader. Lukk glidelåser før vask. Ikke bruk tøymykner. Unngå at den blir liggende i maskinen etter vask. Heng jakken gjerne opp på en kleshenger til tørk dersom jakken ikke tørketromles.

  For å ivareta produktet og miljøet best mulig, anbefaler vi å redusere antall vask så mye en kan. Flekker kan gjerne vaskes av med en klut. Heng plagget til lufting når dette er nødvendig. Dette vil forlenge levetiden på plagget, samt minimere energibruk og skåne miljøet for unødvendig utslipp.

  Impregnering:
  Dette produktet er behandlet med en slitesterk, vannavvisende impregnering (Durable Water Repellent Treatment). Denne behandlingen sørger for at stoffet ikke trekker til seg fuktighet og skitt, samtidig som det opprettholder pusteegenskapene. Over tid vil denne naturlig slites bort, spesielt på utsatte områder som sete, knær, skuldre og albuer.

  For å optimalisere produktets egenskaper, bør produktet impregneres på nytt etter hver vask, eller når man ser at impregneringen ikke fungerer optimalt lenger. Vask da produktet først i vaskemaskinen og spray over hele produktet. Etter dette tørk produktet i tørketrommel på medium temperatur i 50 minutter. Les gjerne bruksanvisningen på spraybeholderen for korrekt instruksjon, samt vaskelappen på produktet før behandlingen gjennomføres.

  Teknologi:
  HELLY TECH® Protection gir optimal beskyttelse for de fleste situasjoner og værtilstander, og har en vannsøyle fra 5 000 til 10 000 mm.

  HELLY TECH® - En kombinasjon av et DWR-behandlet ytterlag, en vanntett membran med gode pusteevner, fullt forseglede sømmer og et innvendig stoff, mesh eller fôr.
  Ytterlaget er konstruert med en unik membran som stopper vannmolekyler fra å trenge inn i materialet, men lar fuktighet slippe ut. Teknologien baserer seg på PU-baserte membraner og impregneringsteknologi. Membranen gir mykhet og stretch, mens impregneringen gir vanntette og pustende egenskaper. Sømmene er forseglet med et tapet, vanntett bånd som er limet på.

  • Vanntett, vindtett og pustende
  • 5000<10000 mm vannsøyle, HELLY TECH® Protection
  • Forseglede sømmer og tynt fôret innside
  • Stormklaff i front og gode justeringsmuligheter
  Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.
  Generelt
  Artikkelnummer7040053219779
  Leverandørens artikkelnummer62047
  Forpakningsmål
  Bruttovekt1 kg
  Høyde1 cm
  Lengde1 cm
  Bredde1 cm