Helly Hansen Dubliner skalljakke herre

    Art nr: 7040055162813
    Dubliner er en varm og allsidig HELLY TECH®-jakke med god passform. Vanntett, pustende og vindtett med fullt forseglede...

    Valgt størrelse: S

    S
      Andre butikker:
      Få på lager
      Butikklager:
      Dine leveringsalternativer
      Finn alternativer og pris for levering ved å søke på ditt postnummer

      Kvalitetsprodukter fra kjente merkevarer
      Hent i butikk etter bare to timer
      Gebyrfri faktura med Walley
      120 dagers åpent kjøp

      Betalingsmetoder

      Logotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativer

      Leveringsmetoder

      Logotype av alternativer

      • Produktdetaljer
      • Produktomtaler
      • Spesifikasjoner

      Produktdetaljer

      Dubliner er en varm og allsidig HELLY TECH®-jakke med god passform. Vanntett, pustende og vindtett med fullt forseglede sømmer for optimal beskyttelse mot vær og vind. Jakkens lette isolering gir ekstra komfort i kaldt vær. Perfekt jakke til kalde, regnfulle dager.

      Denne funksjonelle jakken er i en rett modell med god passform. Jakken er utviklet med HELLY TECH® Protection, har forseglede sømmer og er lettere isolert for å gi god beskyttelse i regn og på kalde dager. Det slitesterke yttermaterialet er behandlet med en vannavstøtende behandling som gir ekstra beskyttelse på regntunge dager. Jakken er designet med en høy krage med hakebeskytter og fast, justerbar hette som vil lune godt på dager med nedbør og vind. På ermene er det borrelåsjustering som sørger for en optimal passform. Stormklaffen gir ekstra beskyttelse når det regner som verst. Jakken har to praktiske lommer i front, i tillegg til lommer på innsiden. YKK glidelåsene som er brukt har høy kvalitet.

      Øvrige detaljer:
      • HELLY TECH® Protection
      • Impregnert for en ekstra vannavstøtende beskyttelse
      • Forseglede sømmer
      • Høy krage med fast, justerbar hette
      • Stormklaff i front
      • Praktiske lommer
      • Vekt: 720g

      Materialegenskaper:
      • Vanntetthet: fra 5 000-10 000 mm vannsøyle, HELLY TECH® Protection
      • Vindtetthet: CFM 13-30 (vindtett nok for turgåing)
      • Pusteevne: fra 5 000-10 000 g/m2/24t

      Passform:
      Rett modell. God passform. Normal i størrelsen.

      Vaskeanvisning:
      Vaskes på finvaskprogram, maks 40 grader. Lukk glidelåser før vask. Ikke bruk tøymykner. Unngå at den blir liggende i maskinen etter vask. Heng jakken gjerne opp på en kleshenger til tørk dersom jakken ikke tørketromles.

      For å ivareta produktet og miljøet best mulig, anbefaler vi å redusere antall vask så mye en kan. Flekker kan gjerne vaskes av med en klut. Heng plagget til lufting når dette er nødvendig. Dette vil forlenge levetiden på plagget, samt minimere energibruk og skåne miljøet for unødvendig utslipp.

      Impregnering:
      Dette produktet er behandlet med en slitesterk, vannavvisende impregnering (Durable Water Repellent Treatment). Denne behandlingen sørger for at stoffet ikke trekker til seg fuktighet og skitt, samtidig som det opprettholder pusteegenskapene. Over tid vil denne naturlig slites bort, spesielt på utsatte områder som sete, knær, skuldre og albuer.

      For å optimalisere produktets egenskaper, bør produktet impregneres på nytt etter hver vask, eller når man ser at impregneringen ikke fungerer optimalt lenger. Vask da produktet først i vaskemaskinen og spray over hele produktet. Etter dette tørk produktet i tørketrommel på medium temperatur i 50 minutter. Les gjerne bruksanvisningen på spraybeholderen for korrekt instruksjon, samt vaskelappen på produktet før behandlingen gjennomføres.

      Teknologi:
      HELLY TECH® Protection gir optimal beskyttelse for de fleste situasjoner og værtilstander, og har en vannsøyle fra 5 000 til 10 000 mm.

      HELLY TECH® - En kombinasjon av et DWR-behandlet ytterlag, en vanntett membran med gode pusteevner, fullt forseglede sømmer og et innvendig stoff, mesh eller fôr.
      Ytterlaget er konstruert med en unik membran som stopper vannmolekyler fra å trenge inn i materialet, men lar fuktighet slippe ut. Teknologien baserer seg på PU-baserte membraner og impregneringsteknologi. Membranen gir mykhet og stretch, mens impregneringen gir vanntette og pustende egenskaper. Sømmene er forseglet med et tapet, vanntett bånd som er limet på.

      • Vanntett, vindtett og pustende
      • 5 000<10 000 mm vannsøyle, HELLY TECH® Protection
      • Forseglede sømmer og lett isolert
      • Borrelåsjustering på ermene og praktiske lommer
      Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.
      Generelt
      Artikkelnummer7040055162813
      Leverandørens artikkelnummer53122
      StørrelseS
      FargeMARINEBLÅ
      Forpakningsmål
      Bruttovekt1 kg
      Høyde1 cm
      Lengde1 cm
      Bredde1 cm