Outlet
  • Vannavvisende, vindtett og pustende
  • PFC-fri vannavstøtende behandling
  • Softshell med god stretch, fleecefôret innside
  • Sidelommer med håndvarmere og høy krage

Crew softshell 2.0 er en stilren jakke som både er værbestandig og holdbar. Dette er en fôret jakke, laget i Helly Hansen sitt laminerte softshell materiale, som er vannavvisende, vindtett og pustende. Med et klassisk snitt og god stretch sørger den for full bevegelsesfrihet uavhengig om den brukes til by-, skog- eller båtturer.

Denne værbeskyttende og varmende softshell jakken er i en rett, hoftelang modell. Det vanntette, laminerte softshell materialet takler og beskytter godt mot værendringer. Softshell materialet er impregnert med en PFC-fri vannavstøtende behandling og har i tillegg god stretch som er ideelt under aktiviteter som krever større bevegelsesfrihet. Jakken er fôret med børstet fleece for å gi ekstra varme og komfort og har høy krage med netting-kantbånd. HH®-logoer på krage og på skulder bak. Både jakke- og ermekanter er elastiske for en optimal passform.

Øvrige detaljer:
• Vanntett, laminert softshell
• Behandlet med PFC-fri vannavvisende impregnering
• God stretch
• Innvendig fôr i børstet fleece
• Sidelommer med håndvarmere
• Elastiske jakke- og ermekanter
• YKK® Vislon® glidelåser

Materiale:
Ytterstoff i 90% polyester og 10% elastan
Fôr i 100% polyester

Materialegenskaper:
• Vanntetthet: behandlet med vannavvisende behandling, ingen membran
• Vindtetthet: CFM 13-30 (vindtett nok for turgåing)
• Pusteevne: fra 5 000 til 10 000 g/m2/24t

Passform:
Rett modell. Normal i størrelsen.

Brystvidde: 109 cm i størrelse L
Ermelengde fra nakke: 87,5 cm i størrelse L

Vaskeanvisning:
Vaskes på finvaskprogram, maks 40 grader. Lukk glidelåser før vask. Ikke bruk tøymykner. Unngå at den blir liggende i maskinen etter vask. Heng jakken gjerne opp på en kleshenger til tørk.

For å ivareta produktet og miljøet best mulig, anbefaler vi å redusere antall vask så mye en kan. Flekker kan gjerne vaskes av med en klut. Heng plagget til lufting når dette er nødvendig. Dette vil forlenge levetiden på plagget, samt minimere energibruk og skåne miljøet for unødvendig utslipp.

Impregnering:
Dette produktet er behandlet med en slitesterk, vannavvisende impregnering (Durable Water Repellent Treatment). Denne behandlingen sørger for at stoffet ikke trekker til seg fuktighet og skitt, samtidig som det opprettholder pusteegenskapene. Over tid vil denne naturlig slites bort, spesielt på utsatte områder som sete, knær, skuldre og albuer.

For å optimalisere produktets egenskaper, bør produktet impregneres på nytt etter hver vask, eller når man ser at impregneringen ikke fungerer optimalt lenger. Vask da produktet først i vaskemaskinen og spray over hele produktet. Etter dette tørk produktet i tørketrommel på medium temperatur i 50 minutter. Les gjerne bruksanvisningen på spraybeholderen for korrekt instruksjon, samt vaskelappen på produktet før behandlingen gjennomføres.

Bærekraft og miljø:
Denne jakken er impregnert med en PFC-fri behandling som gjør jakken ekstra vannavstøtende. Fluorkarboner (PFC) er ikke godt for miljøet, da de hverken brytes ned ellers forsvinner ikke fra naturen.

Generelt
Artikkelnummer7040056642222
Leverandørens artikkelnummer30223
Forpakningsmål
Bruttovekt0.551 kg
Høyde30 cm
Lengde60 cm
Bredde40 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

Helly Hansen Crew softshell 2.0 jakke herre

Art nr: 7040056642222
Størrelse
Nettlager:
Ikke på lager
Produktet er ikke tilgjengelig for kjøp fra nettlager.
Butikklager:
Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.