Janus joggebukse i merinoull unisex

  Art nr: 7022573809586
  Joggebukse fra Janus i strikket Oeko-Tex®-sertifisert merinoull frotté som føles superkomfortabel på. Denne buksen vil f...

  Valgt størrelse: XL

  S
  L
  XL
   Kjøp på nett:
   På lager (1-5)
   Kan leveres fra en av våre butikker. Se leveringsmetoder i kassen.
   Butikklager:


   Betalingsmetoder

   Leveringsmetoder

   Logotype av alternativer

   • Produktdetaljer
   • Produktomtaler
   • Spesifikasjoner

   Produktdetaljer

   Joggebukse fra Janus i strikket Oeko-Tex®-sertifisert merinoull frotté som føles superkomfortabel på. Denne buksen vil fort bli en favoritt-kosebukse, men egner seg like godt som et varmeisolerende mellomlag på kalde dager.

   Denne superbehagelige joggebuksen er fremstilt av 100% merinoull som er strikket i en frottékvalitet. Dette gjør materialet supermykt mot kroppen og gjør buksen ekstra behagelig å ha på. Joggebuksen har elastikk i livet med snørejustering og ribbestrikkede kanter nederst ved anklene for en god passform. Janus-logoen er noe skjult bak knytingen.

   Selv om du bruker buksen mye, så vil kunne beholde passformen godt til tross for dette. Med merinoullens unike temperaturregulerende, isolerende og fukttransporterende egenskaper kan joggebuksen med fordel brukes hele året og til flere anledninger, da ulla vil føles svalende når det er varmt og varmt når det er kaldt.

   Kombiner gjerne med 1/2-zip poloen i merinoull fra Janus for en god og varm komfort fra topp til tå!

   Materiale:
   100% merinoull

   Passform:
   Løs modell. Normal i størrelsen.

   Vaskeanvisning:
   Vaskes i vaskemaskin på ullprogram og 30 grader. Må ikke tørkes i tørketrommel, da ull vil krympe. Lufttørkes. Ull har naturlige selvrensende og lukthemmede egenskaper, så du behøver ikke å vaske joggebuksen umiddelbart etter bruk.

   Miljø og bærekraft:
   Oeko-Tex® sertifiseringen sikrer at produktet er fritt for allergifremkallende eller kreftfremkallende fargestoffer. Merket gir også deg som forbruker en garanti for at produktet er testet for skadelige kjemikalier som klorerte fenoler og ftalater mm.

   • 100% merinoull, Oeko-Tex® sertifisert
   • Myk og komfortabel fròtte-kvalitet
   • Elastikk i livet med snørejustering og ribbestrikk nederst på bena
   • Kan brukes hele året
   Generelt
   Artikkelnummer7022573809586
   Leverandørens artikkelnummerJOGGEBUKSEMK22
   Forpakningsmål
   Bruttovekt0.405 kg
   Høyde19 cm
   Lengde9 cm
   Bredde14 cm