Outlet
  • Vanntett, vindtett og pustende
  • 5000<10000 mm vannsøyle, Helly Tech® Protection
  • Forseglede sømmer og nettingfôret innside
  • Avtakbar, justerbar hette og fôret krage

Urban er en fôret regnjakke fra Helly Hansen som er både vindtett, vanntett og pustende. Konstruert med HELLY TECH® Protection og forseglede sømmer, tilbyr jakken god beskyttelse på dager med regn og mye vind. Passer like godt til fritid som til friluftsliv.

Denne slitesterke, klassiske regnjakken er i en rett modell. HELLY TECH® Protection sørger for at jakken har et vanntett yttermateriale som beskytter ekstra godt mot vind, samtidig som det puster godt. De forseglede sømmene sørger for at vann ikke trenger inn gjennom sømmene i jakken. Innsiden av jakken er fôret for ekstra komfort med et hurtigtørkende og fukttransporterende nettingfôr. Fôringen bidrar også til at regnjakken ikke føles klam ved bruk over lenger tid. Kragen er fôret med børstet trikot og har hakebeskytter. Den avtakbare og justerbare hetten er god å ha når det blåser og regner som verst. Håndlommene har begge YKK® glidelåser for en trygg oppbevaring av blant annet mobil og lommebok. Jakken kan tilpasses i jakkekanten og de elastiske ermekantene sørger for en optimal passform.

Øvrige detaljer:
• HELLY TECH® Protection
• Forseglede sømmer
• Nettingfôret innside
• Fôret krage med hakebeskytter
• Avtakbar og justerbar hette
• Justerbar jakkekant og elastiske ermekanter
• YKK® glidelåser

Materiale:
Yttermateriale i 100% polyester
Fôr i 100% polyester

Materialegenskaper:
• Vanntetthet: fra 5 000 til 10 000 mm vannsøyle, Helly Tech® Protection
• Vindtetthet: CFM 2-12 (sterk vindbeskyttelse, egnet for fjellklatring)

Passform:
Rett modell. Normal i størrelsen.

Brystvidde: 78 cm i størrelse 14 år
Ermelengde fra nakke: 78 cm i størrelse 14 år

Vaskeanvisning:
Vaskes på finvaskprogram, maks 40 grader. Lukk glidelåser før vask. Ikke bruk tøymykner. Unngå at den blir liggende i maskinen etter vask. Heng jakken gjerne opp på en kleshenger til tørk dersom jakken ikke tørketromles.

For å ivareta produktet og miljøet best mulig, anbefaler vi å redusere antall vask så mye en kan. Flekker kan gjerne vaskes av med en klut. Heng plagget til lufting når dette er nødvendig. Dette vil forlenge levetiden på plagget, samt minimere energibruk og skåne miljøet for unødvendig utslipp.

Impregnering:
Dette produktet er behandlet med en slitesterk, vannavvisende impregnering (Durable Water Repellent Treatment). Denne behandlingen sørger for at stoffet ikke trekker til seg fuktighet og skitt, samtidig som det opprettholder pusteegenskapene. Over tid vil denne naturlig slites bort, spesielt på utsatte områder som sete, knær, skuldre og albuer.

For å optimalisere produktets egenskaper, bør produktet impregneres på nytt etter hver vask, eller når man ser at impregneringen ikke fungerer optimalt lenger. Vask da produktet først i vaskemaskinen og spray over hele produktet. Etter dette tørk produktet i tørketrommel på medium temperatur i 50 minutter. Les gjerne bruksanvisningen på spraybeholderen for korrekt instruksjon, samt vaskelappen på produktet før behandlingen gjennomføres.

Teknologi:
HELLY TECH® Protection gir optimal beskyttelse for de fleste situasjoner og værtilstander, og har en vannsøyle fra 5 000 til 10 000 mm.

HELLY TECH® - En kombinasjon av et DWR-behandlet ytterlag, en vanntett membran med gode pusteevner, fullt forseglede sømmer og et innvendig stoff, mesh eller fôr.
Ytterlaget er konstruert med en unik membran som stopper vannmolekyler fra å trenge inn i materialet, men lar fuktighet slippe ut. Teknologien baserer seg på PU-baserte membraner og impregneringsteknologi. Membranen gir mykhet og stretch, mens impregneringen gir vanntette og pustende egenskaper. Sømmene er forseglet med et tapet, vanntett bånd som er limet på.

Generelt
Artikkelnummer7040056672571
Leverandørens artikkelnummer41735
Forpakningsmål
Bruttovekt0.428 kg
Høyde30 cm
Lengde60 cm
Bredde40 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

Helly Hansen Urban regnjakke junior

Art nr: 7040056672571
Størrelse
Nettlager:
Ikke på lager
Produktet er ikke tilgjengelig for kjøp fra nettlager.
Butikklager:
Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.