• Funksjonelle hansker i mikrpolyester
 • Isolerende WATERGUARD® membran
 • Fôret med fleece for god komfort
 • Touch-funksjon på fingrene

Windguardian er den perfekte fritidshansken fra Kombi. Med POWERPOINT® Touch-funksjon er det ingen problemer å bruke mobilen med hanskene på! Myk mikropolyester og WATERGUARD® membran gir nok varme for kalde dager og fritidsaktiviteter med høy intensitet.

Disse hanskene er i et tynnere materiale for et mer flerfunksjonelt bruk. Laget i mikropolyester som føles mykt og komfortabelt rundt hånden som også er antinuppebehandlet. Med elastiske mansjetter sitter hanskene godt rundt håndleddene og sikrer at varmen holdes innenfor i stedet for å slippe ut gjennom åpningen. WATERGUARD® membranen sørger for god fukttransportering ved at membranen fungerer som en barriere som forhindrer snø og vann i å trenge inn i materialet. I tillegg har membranen gode vindavvisende egenskaper som isolerer godt og forhindrer vinden fra å blåse tvers gjennom materialet. Hanskene er fôret med mikrofleece for en behagelig komfort. Håndflaten er forsterket med Suregrip syntetisk skinn for ekstra slitestyrke og gripeevne. POWERPOINT® Touch gjør det mulig å bruke mobil med hanskene på. Dette er gode og funksjonelle hansker som er perfekte til mellomsesongene som et beskyttende lag på kjøligere dager.

Materiale:
Yttermateriale i 100% polyester
Forsterket materiale i 100% polyester
Fôr i 100% polyester

Passform:
Tettsittende modell.

Vaskeanvisning:
Håndvaskes i lunkent vann som ikke overstiger 40 grader. Må ikke strykes eller presses. Ikke bruk blekemidler. Kan tørkletromles på lav temperatur.

Generelt
Artikkelnummer661820274578
Leverandørens artikkelnummerK33379-2376-1
Forpakningsmål
Bruttovekt1 kg
Høyde1 cm
Lengde1 cm
Bredde1 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

Kombi Windguardian hansker barn

Art nr: 661820274578
  Størrelse
  Kjøp på nett:
  Lav lagerbeholdning
  Kan leveres fra en av våre butikker. Se leveringsmetoder i kassen.
  Butikklager:
  Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.