• 100% merinoull, Oeko-Tex®-sertifisert
 • Finstrikket og myk kvalitet
 • Raglanermer og ribbestrikk på ermer og nederst på bena
 • Halsen gir ekstra beskyttelse på kalde dager

3-delt sett i myk og behagelig Oeko-Tex®-sertifisert merinoull fra Janus med tilhørende langermet overdel, longs og hals. Perfekt som et varmt innerste lag på turer og som et koseplagg innendørs.

Dette ullsettet fra Janus er laget i 100% merinoull som er både mykt og behagelig mot huden. Den finstrikkede og myke kvaliteten gjør at settet er komfortabelt å bruke som innerste lag. Med gode varmeregulerende egenskaper kan trøyen og longsen brukes hele året.

Trøyen har rund hals med behagelig kant og raglanermer som er med på å gi ytterligere bevegelsfrihet. Ribbestrikkede mansjetter nederst på ermene. Buksen har strikk i livet og er ribbestrikket nederst ved anklene for en optimal passform. Halsen har en god passform og lengde som beskytter godt på kalde turdager.

Materiale:
100% merinoull

Passform:
Tettsittende trøye og longs. Normal i størrelsen.

Vaskeanvisning:
Vaskes i vaskemaskin på ullprogram med flytende ullvaskemiddel. Lufttørkes.

For å ivareta produktet og miljøet best mulig, anbefaler vi å redusere antall vask så mye en kan. Flekker kan gjerne vaskes av med en klut. Heng plagget til lufting når det er nødvendig. Dette vil forlenge levetiden til plagget, samt minske energibruk og skåne miljøet for unødvendige utslipp.

Miljø og bærekraft:
Oeko-Tex® sertifiseringen sikrer at produktet er fritt for allergifremkallende eller kreftfremkallende fargestoffer. Merket gir også deg som forbruker en garanti for at produktet er testet for skadelige kjemikalier som klorerte fenoler og ftalater mm.

Generelt
Artikkelnummer7022573803805
Leverandørens artikkelnummer4320522-408-14
Forpakningsmål
Bruttovekt0.335 kg
Høyde19 cm
Lengde6 cm
Bredde14 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

Janus ullsett i eske barn

Art nr: 7022573803805
  Farge
  Størrelse
  Nettlager:
  På lager (+100)
  Leveres fra nettlager innen 2-7 virkedager, flere tilgjengelige leveringsmetoder.
  Butikklager: