Helly Hansen K Rider 2 skibukse barn

  Art nr: 7040055137767
  Rider er Helly Hansen sin bestselgende skibukse - og det med god grunn! Med et slitesterkt, vann- og vindtett ytterstoff...

  Valgt størrelse: 4 ÅR

  4 ÅR
  5 ÅR
  6 ÅR
  7 ÅR
  8 ÅR
  +3
   Andre butikker:
   På lager (+20)
   Butikklager:
   Dine leveringsalternativer
   Finn alternativer og pris for levering ved å søke på ditt postnummer

   Kvalitetsprodukter fra kjente merkevarer
   Hent i butikk etter bare to timer
   Gebyrfri faktura med Walley
   120 dagers åpent kjøp

   Betalingsmetoder

   Logotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativer

   Leveringsmetoder

   Logotype av alternativer

   • Produktdetaljer
   • Produktomtaler
   • Spesifikasjoner

   Produktdetaljer

   Rider er Helly Hansen sin bestselgende skibukse - og det med god grunn! Med et slitesterkt, vann- og vindtett ytterstoff, PrimaLoft® BLACK Eco isolasjon, forseglede sømmer og ypperlige justeringsmuligheter, er dette en bukse som ikke bare tåler mye, men som er både komfortabel å bruke og som barnet kan vokse i! Produktet er bluesign®-sertifisert.

   Denne funksjonelle skibuksen er laget for å holde barnet både varmt og tørt gjennom vinteren. Modellen er ekstra høy i front og i rygg for ekstra beskyttelse på vinterdagene. Utviklet med HELLY TECH® Performance for en suveren vanntett og vindtett beskyttelse. I tillegg er yttermaterialet behandlet med en slitesterk, vannavvisende PFC-fri impregnering som gir en ytterlige beskyttelse mot vann og vind. Buksen er isolert med delvis resirkulert PrimaLoft® BLACK Eco som med sine isolerende og pustende egenskaper vil holde barnet varmt og komfortabelt på kalde dager. Med justerbare og elastiske bukseseler, justerbar benvidde og en benlengde som kan forlenges kan buksen tilpasses ytterligere, i tillegg til at barnet har mulighet for å vokse i den. Elastikk i linning og stretchpaneler sikrer en optimal passform og komfort på aktive dager. Buksen er forsterket på falden nederst i tillegg til sete og på knærne. Knepartiet er formsydd som er med på å gi god bevegelsesfrihet for aktive barn. Innvendige snøgamasjer nederst på bena forhindrer at snøen kommer inn i buksen. Helly Hansen-logoen på siden er i reflekterende materiale for økt synlighet i mørket. Hengestropp på innsiden gjør det enkelt å henge opp buksen.

   Denne buksen har en lav vekt som gjør den ekstra komfortabel for barnet å bruke på aktive dager i snøen.

   Øvrige detaljer:
   • HELLY TECH® Performance
   • PrimaLoft® BLACK Eco isolasjonsmateriale
   • Impregnert yttermateriale
   • Elastisk liv
   • Stretchpaneler
   • Formsydde knær
   • Innvendige snøgamasjer
   • Passformen kan justeres ytterligere
   • Refleksdetaljer

   Materiale:
   Skall i 100% polyamid
   Fôr 1 i 100% polyamid
   Fôr 2 i 100% polyester
   Isolasjonsmateriale i 80% resirkulert polyester og 20% polyester

   Materialegenskaper:
   • Vanntetthet: fra 10 000 til 20 000 mm vannsøyle, Helly Tech® Protection
   • Vindtetthet: CFM 2-12 (ypperlig vindbeskyttelse, egnet for fjellklatring)
   • Pusteevne: fra 10 000 til 20 000 g/m2/24t

   Vaskeanvisning:
   Vaskes på finvaskprogram, maks 40 grader. Lukk glidelåser før vask. Ikke bruk tøymykner. Unngå at den blir liggende i maskinen etter vask. Buksen kan gjerne tørketromles for å reaktivere den vannavvisende behandlingen. Ellers heng den opp med vrangen ut på en kleshenger når den skal tørke. Bruk flytende vaskemiddel når buksen skal vaskes i vaskemaskin.

   For å ivareta produktet og miljøet best mulig, anbefaler vi å redusere antall vask så mye en kan. Flekker kan gjerne vaskes av med en klut. Heng plagget til lufting når dette er nødvendig. Dette vil forlenge levetiden på plagget, samt minimere energibruk og skåne miljøet for unødvendig utslipp.

   Impregnering:
   Dette produktet er behandlet med en slitesterk, vannavvisende impregnering (SVA = slitesterkt vannavstøtende middel). Denne behandlingen sørger for at stoffet ikke trekker til seg fuktighet og skitt, samtidig som det opprettholder pusteegenskapene. Over tid vil denne naturlig slites bort, spesielt på utsatte områder som sete, knær, skuldre og albuer.

   For å optimalisere produktets egenskaper, bør produktet impregneres på nytt etter hver vask, eller når man ser at impregneringen ikke fungerer optimalt lenger. Vask da produktet først i vaskemaskinen og spray over hele produktet. Etter dette tørk produktet i tørketrommel på medium temperatur i 50 minutter. Les gjerne bruksanvisningen på spraybeholderen for korrekt instruksjon, samt vaskelappen på produktet før behandlingen gjennomføres.

   Teknologi:
   HELLY TECH® Performance gir ekstra vanntett og vindtett beskyttelse under aktiviteter med høy ytelse i utfordrende, skiftende og uforutsigbare værsituasjoner. Vannsøyle fra 10 000 til 20 000 mm.

   HELLY TECH® - En kombinasjon av et DWR-behandlet ytterlag, en vanntett membran med gode pusteevner, fullt forseglede sømmer og et innvendig stoff, mesh eller fôr.
   Ytterlaget er konstruert med en unik membran som stopper vannmolekyler fra å trenge inn i materialet, men lar fuktighet slippe ut. Teknologien baserer seg på PU-baserte membraner og impregneringsteknologi. Membranen gir mykhet og stretch, mens impregneringen gir vanntette og pustende egenskaper. Sømmene er forseglet med et tapet, vanntett bånd som er limet på.

   Miljø og bærekraft:
   Bluesign®-systemet skal sikre høyeste nivå av trygghet for forbrukere. Dette betyr minimal påvirkning på mennesker og miljø og en ansvarlig bruk av ressurser. Når du som forbruker velger et bluesign® sertifisert materiale skal du være trygg på at det oppfyller strenge krav til helse, miljø og sikkerhet.

   Bluesign® standarden tar sikte på å fjerne stoffer som er potensielt farlig for helse eller miljø fra hele tekstilproduksjonskjeden. I tillegg til at stoffet i seg selv er fritt for skadelige kjemikalier i henhold til Restricted Substance List (RSL), er også utslipp til vann, jord og luft minimert, forbruk av ressurser som vann og strøm er redusert, samt forholdene på fabrikkene er godkjent i henhold til helse og sikkerhet.

   • Varmeisolerende og pustende PrimaLoft® BLACK Eco
   • Vanntett og vindtett HELLY TECH® Performance ytterstoff
   • Justerbare bukseseler og justerbar benlengde
   • Forsterkede partier på utsatte områder og innvendige snøgamasjer
   Generelt
   Artikkelnummer7040055137767
   Leverandørens artikkelnummer40342_990-4
   Størrelse4 ÅR
   FargeSVART
   Forpakningsmål
   Bruttovekt1 kg
   Høyde7.838 cm
   Lengde37.076 cm
   Bredde25.407 cm