Kampanje
  • 38 cm dukke i flott kjole og tiara
  • Passer for barn fra 3 år

Prinsesse Rapunzel er 38 cm høy, og har på seg en nydelig, avtagbar kjole, sko og en avtagbar tiara. Hun har langt, flott hår som du kan gre, flette og lage frisyrer. Rapunzel har bevegelige armer, ben og hode. Passer for barn fra 3 år.

For hver jente som drømmer om eventyr, finnes det en Disney-prinsesse som kan vise henne at det er mulig. En Disney-prinsesse tror på seg selv, gir aldri opp og utstråler stor mot når hun utforsker nye og spennende verdener. Hun er et godt eksempel for alle jenter på at man skal være ærlig, vennlig, nysgjerrig, vise omsorg for andre og være en god venn. En Disney-prinsesse som følger sitt hjerte ved at hun har motet til å oppfylle sine drømmer, og at det venter nye eventyr rundt det neste hjørnet!

 

Delta i et spennende eventyr for å løse mysteriet om de flytende lanterner, eller del bare de daglige opplevelser med en kjær venn, den vakre Disney Princess-dukke Rapunzel! Rapunzel bærer sin ikoniske lilla og rosa kjole med vakre glitterdetaljer som viser hennes venn Pascal og solstråler, og hun er klar til å løsne sitt lange hår og dra av gårde på sin reise. Klærne hennes er ikke bare storslåtte, det er også designet til å være enkelt å ta på. Rapunzels tilbehør er pynt, som er enkelt å bruke, som en tiara og myke plastsko, som er enkle å ta på og av. Ta Rapunzel med hvor som helst, så dere kan oppleve fantastiske eventyr sammen!

• Rapunzel har glitrende øyner og sitt typiske lange flagrende hår, som man kan sette
• Rapunzel har en høyde på ca. 14”
• Inkluderer dukke og avtakbar kjole, sko og tiara
• Velegnet til barn i alderen 3+
• Se også etter den matchende Rapunzel jentekjole! (selges separat)

Generelt
Artikkelnummer192995215702
Leverandørens artikkelnummer95561-4L
Forpakningsmål
Bruttovekt0.75 kg
Høyde38 cm
Lengde12.1 cm
Bredde17.1 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

Disney Prinsesse Rapunzel dukke

Art nr: 192995215702
  • Inkludert i kampanje: Nettkupp leker (Sun Dec 04 2022 - Sat Dec 17 2022)
Nettlager:
På lager (+100)
Produktet kan kun kjøpes fra nettlager. Flere leveringsmetoder er tilgjengelige.
Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.