LEGO® Creator Expert 10280 Blomsterbukett

  Art nr: 5702016913767
  Med LEGO® blomsterbukett kan du glede deg selv eller overraske en du er glad i. Denne unike gaven er både et kreativt pr...
   Nettlager:
   På lager (+100)
   Butikklager:
   Dine leveringsalternativer
   Finn alternativer og pris for levering ved å søke på ditt postnummer

   Kvalitetsprodukter fra kjente merkevarer
   Hent i butikk etter bare to timer
   Gebyrfri faktura med Walley
   120 dagers åpent kjøp

   Betalingsmetoder

   Logotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativer

   Leveringsmetoder

   Logotype av alternativer

   • Produktdetaljer
   • Produktomtaler
   • Spesifikasjoner

   Produktdetaljer

   Med LEGO® blomsterbukett kan du glede deg selv eller overraske en du er glad i. Denne unike gaven er både et kreativt prosjekt og en iøynefallende utstillingsmodell.

   Det er alltid koselig å gi eller få blomster. Ser du etter en blomstergave som er litt utenom det vanlige, er settet LEGO® blomsterbukett (10280) noe for deg. Enten du vil overraske en du er glad i eller ønsker en kreativ utfordring selv, byr dette blomsterbukett-byggesettet på en herlig avslappende og estetisk tiltalende opplevelse. Den ferdige blomsterbukett-modellen muntrer opp ethvert rom med sin fargeprakt. De justerbare stilkene gjør at buketten passer i alle slags vaser. Profesjonell blomsterdekoratør Alle detaljene er laget av LEGO komponenter og kan tilpasses for å gi en unik utstillingsmodell. De fleste blomstene har kronblader som kan justeres, slik at du kan forme buketten som du vil. Stilkene kan tas fra hverandre og settes sammen for å gjøre blomstene kortere eller lengre. Settet er en del av LEGO Botanical serien for voksne og inkluderer flere plantebaserte plastelementer laget av sukkerrør som er bærekraftig dyrket.
   • Byggesettet LEGO® blomsterbukett (10280) er unikt som gave eller som avslappende byggeprosjekt, hvor du bygger en utstillingsmodell som kun består av LEGO deler. Vasen følger ikke med.
   • Denne spennende og fargerike blomsterbuketten er inspirert av ekte blomster som roser, løvemunn, valmuer, asters, prestekrager og ulike gresstyper.
   • La fantasien blomstre med elementer som kan tilpasses. Du kan justere både kronblader og grønne blader samt forkorte og forlenge stilkene for å skape den perfekte buketten til hjemmet ditt.
   • Leter du etter en ekstra fin gave til bursdager, jubileer eller andre spesielle anledninger? LEGO® blomsterbukett er en helt unik gave som passer perfekt til både venner og familie, og som gave til deg selv uansett anledning.
   • Stilkene har forskjellige lengder. Et eksempel er løvemunn-blomsten som med sin rette stilk er 36 cm høy.
   • Settet byr på blomster i helt nye former og farger, og LEGO® blomsterbukett faller garantert i smak hos voksne LEGO fans.
   • Blomstene består av over 17 uvanlige LEGO® elementer og har kronblader med realistiske former og farger som til sammen skaper en modell som garantert vekker oppsikt.
   • LEGO® blomsterbukett er en del av LEGO Botanical serien. Denne banebrytende produktserien inkluderer flere plantebaserte plastelementer laget av sukkerrør som er bærekraftig dyrket.
   • LEGO® komponenter oppfyller strenge bransjekrav. De er ensartede, kompatible og alltid lette å sette sammen og ta fra hverandre, og slik har det vært helt siden 1958.
   • LEGO® komponenter kastes i bakken, varmes opp, knuses, vris og analyseres for å kontrollere at de oppfyller strenge, globale sikkerhetsstandarder.

   • 756 deler
   • Alder: Fra 18+
   Generelt
   Artikkelnummer5702016913767
   Leverandørens artikkelnummer10280
   Forpakningsmål
   Bruttovekt0.74 kg
   Høyde7.4 cm
   Lengde38 cm
   Bredde26 cm
   Lego
   Alder18+ år
   SerieLEGO® Creator