LEGO® City Police 60316 Politistasjon

  Art nr: 5702017161914
  Gi barn actionfylt moro med lekesettet LEGO® City Politistasjon, som inneholder tre populære minifigurer fra LEGO City A...
   Nettlager:
   På lager (+100)
   Leveres fra nettlager innen 2-7 virkedager, flere tilgjengelige leveringsmetoder.
   Butikklager:

   Kvalitetsprodukter fra kjente merkevarer
   Hent i butikk etter bare to timer
   Betal med Coop Mastercard
   120 dagers åpent kjøp

   Betalingsmetoder

   Logotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativer

   Leveringsmetoder

   Logotype av alternativer

   • Produktdetaljer
   • Produktomtaler
   • Spesifikasjoner

   Produktdetaljer

   Gi barn actionfylt moro med lekesettet LEGO® City Politistasjon, som inneholder tre populære minifigurer fra LEGO City Adventures TV-serien.

   Det er stille og rolig på politistasjonen i LEGO® City. Politisjef Wheeler og Allen har med politihunden på trening i hinderløypa, og i luftegården går en av fangene fram og tilbake. Så, plutselig – VROOM! Der kommer Daisy Kaboom i sin spesialbygde søppelbil. Fengselsveggen raser, og ut løper skurken. Du må få helikopteret i luften og ta opp jakten med politiets innsatskjøretøy!

   Settet LEGO® City Politistasjon (60316) i tre etasjer er fullt av inspirerende detaljer, inkludert en fangecelle med fluktfunksjon, en luftegård for fanger og et hundetreningsområde. I tillegg får barn en politibil, et helikopter, en spesialbygd skurke-søppelbil og en veiplate de kan bruke for å koble settet til andre lekesett. Det er bare å stille opp settets fem minifigurer, inkludert de tre fra LEGO City Adventures TV-serien, så er leken i gang. Byggemoro for barn fra seks år og oppover LEGO byggesettet inkluderer en trykket, trinnvis byggeveiledning samt interaktive, digitale byggeinstruksjoner. Den digitale veiledningen er tilgjengelig i gratisappen LEGO Building Instructions for smarttelefon og nettbrett. Den har verktøy for zooming og rotering som gjør det mulig for barn å visualisere modeller fra alle vinkler mens de bygger. LEGO City – en verden full av kreativitet LEGO City lekesett byr på en morsom bygge- og lekeopplevelse med bygninger med mange funksjoner, realistiske kjøretøy og fly og gøyale figurer som inspirerer til fantasifull frilek.

   • 668 deler
   • Alder: Fra 6+
   Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.
   Generelt
   Artikkelnummer5702017161914
   Leverandørens artikkelnummer60316
   Forpakningsmål
   Bruttovekt1.368 kg
   Høyde28.2 cm
   Lengde54 cm
   Bredde7.85 cm
   Lego
   Alder6+ år
   SerieLEGO® City

   Nyttige tips