LEGO® Super Mario 71396 Ekstrabanesettet Bowser Jr. med Clown Car

    Art nr: 5702017154084
    Barna kan også legge til en utfordring om å samle inn mynter i luften i LEGO® Super Mario™ startbanen med ekstrabanesett...
      Andre butikker:
      På lager (+50)
      Butikklager:
      Dine leveringsalternativer
      Finn alternativer og pris for levering ved å søke på ditt postnummer

      Kvalitetsprodukter fra kjente merkevarer
      Hent i butikk etter bare to timer
      Gebyrfri faktura med Walley
      120 dagers åpent kjøp

      Betalingsmetoder

      Logotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativer

      Leveringsmetoder

      Logotype av alternativer

      • Produktdetaljer
      • Produktomtaler
      • Spesifikasjoner

      Produktdetaljer

      Barna kan også legge til en utfordring om å samle inn mynter i luften i LEGO® Super Mario™ startbanen med ekstrabanesettet Bowser Jr. med Clown Car.

      Fly høyt med dette morsomme LEGO® Super Mario™ ekstrabanesettet. Hjelp LEGO® Mario™ eller LEGO® Luigi™ (figurene er ikke inkludert) med å bekjempe fienden Bob-omb. Så er det tid for å fly! Fly Bowser Jr. sin Clown Car opp i luften for å samle inn så mange mynter som mulig!

       

      Ta av for ekstra action med LEGO® Super Mario™ estrabanesettet Bowser Jr. med Clown Car (71396) for barn fra seks år og oppover. Settet inneholder en versjon av Bowser Jr. sin Clown Car bygget av klosser, i tillegg til en LEGO lekefigur av Bob-omb som barna kan legge til på startbanen sin. Plasser LEGO® Mario™ og/eller LEGO® Luigi™ (figurene er ikke inkludert) i Bowser Jr. sin Clown Car og fly rundt for å samle inn digitale mynter. (Merk: Du trenger startbane 71360 eller 71387 for å kunne spille interaktivt). Digitalt forbedret bygging og lek Du finner byggeinstruksjoner for dette settet i den medfølgende LEGO Super Mario hjelpeappen. Appen er dessuten et trygt forum, hvor barn kan utveksle ideer, bygge- og lekeinspirasjon på forskjellige måter. Kreativ moro Samlerleke av LEGO Super Mario er flotte gaver til trend-bevisste barn. Med startbanen, ekstrabanesettene og Power-Up-pakkene kan fans utvide, bygge om og tilpasse sine egne unike nivåer for timesvis med myntinnsamling.

      • 84 deler
      • Alder: Fra 6+
      Generelt
      Artikkelnummer5702017154084
      Leverandørens artikkelnummer71396
      Forpakningsmål
      Bruttovekt0.1 kg
      Høyde4.8 cm
      Lengde15.8 cm
      Bredde14.2 cm
      Lego
      Alder6+ år
      SerieLEGO® Super Mario