Kvinne vasker gulv

  Slik gjøres husarbeidet i dag

  Leifheit har utviklet innovative produkter i mer enn 50 år basert på visjonen “Alltid en bedre idé. Leifheit er markedsleder i flere europeiske land på bla rengjøringsutstyr, tørkestativer og strykebrett.

  All design og største delen av produksjonen foregår i Europa med stor respekt for miljøet og med omfattende eksport til mer enn 70 land rundt om i verden. Den høye kvaliteten garanterer god funksjonalitet så vel som holdbarhet og smarte detaljer.

  Kontinuerlig produktutvikling sikrer at forbrukerne alltid vil finne de nyeste funksjonene og de smarteste løsningene i Leifheits sortiment.

  Leifheit Dry & Clean Window Cleaner

  Renere vinduer, veldig effektivt med Dry & Clean fra Leifheit

  Økt sugestyrke og forbedret gumminal gjør det enda enklere og raskere å få et perfekt resultat. Ingen dråper og striper - bare rene vinduer.

  Forbedringer som længre batteritid og at den har click systemet gjør at det enda enklere og raskere å få skinnende rene vinduer.

  Leifheit Click System

  Et nytt, revolusjonerende rengjøringskonsept

  Med Click Systemet har Leifheit skapt en revolusjon innen rengjøring. En smartere, raskere og mer effektiv måte å rengjøre huset på.

  Nøkkelproduktet til Click System er den funksjonelle teleskopstangen. Med denne ene stangen kan du klikke på forskjellige rengjøringsredskap slik at alle rengjøringsoppgavene i huset kan utføres med Click Systemet. Alt fra rengjøring av gulv og vinduer til å få bort støv og rengjøring av badet.

  LEIFHEIT

  17 produkter