• Vanntett, vindtett og pustende
 • 8 000 mm vannsøyle
 • Tapede sømmer og 2-veis glidelås i sidesøm
 • Fast hette med hakebeskytter og tre lommer

Geilo fra Skogstad er skapt for å takle det varierende været Norge har. Dette er en teknisk, vattert anorakk i 2-lags materiale som er vanntett, vindtett og pustende. Egner seg like godt i skibakken som på skolen.

Denne praktiske anorakken er i en rett modell. Det glatte fôret i vatteringen holder godt på varmen på de kaldeste dagene. Anorakken har fast, justerbar hette med hakebeskytter og gode ventilasjonsmuligheter. Stor lomme i front og ermelomme, begge med glidelås. På brystet er det en mindre lomme med klaff for enkel tilgang til skikort og lignende. Ribbavslutning på ermene og ved jakkekant.

Øvrige detaljer:
• Tapede sømmer
• Synlig 2-veis glidelås i sidesøm
• Tre lommer
• Kompatibel med alle EU-standarder for sikkerhet for barneklær

Materiale:
Ytterstoff i 100% polyester
Vattering i 100% polyester

Materialegenskaper:
• Vanntetthet: WP 8 000 mm
• Pusteevne: WVP 5 000 g/m2/24t

Passform:
Rett modell. Normal i størrelsen.

Vaskeanvisning:
Jakken vaskes separat og uten tøymykner. Må ikke bløtlegges. Unngå at den blir liggende i maskinen etter vask. Heng jakken gjerne opp på en kleshenger når den skal tørke.

For å ivareta produktet og miljøet best mulig, anbefaler vi å redusere antall vask så mye en kan. Flekker kan gjerne vaskes av med en klut. Heng plagget til lufting når dette er nødvendig. Dette vil forlenge levetiden på plagget, samt minimere energibruk og skåne miljøet for unødvendig utslipp.

Impregnering:
Denne anorakken har en impregnering (DWR behandling = durable water resistant) når den er ny. Behandlingen hindrer stoffet i å trekke til seg fuktighet og skitt, samtidig som det optimaliserer pusteegenskapene til produktet. Over tid vil impregneringen bli slitt vekk. Dette gjelder spesielt på utsatte steder som sete, knær, skuldre og albuer. For å optimalisere produktets egenskaper, bør det impregneres på nytt etter hver vask, eller når man ser at impregneringen ikke fungerer optimalt. Ved impregnering anbefaler vi å bruke en sprayimpregnering. Sprayimpregnering gjør at bare yttersiden av plagget blir impregnert, noe som optimaliserer pusteegenskapene til produktet.

Generelt
Artikkelnummer7022324757289
Leverandørens artikkelnummer021580
Forpakningsmål
Bruttovekt0.55 kg
Høyde5 cm
Lengde50 cm
Bredde37 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

Skogstad Geilo teknisk anorakk junior

Art nr: 7022324757289
  Størrelse
  Nettlager:
  Ikke på lager
  Butikklager: