BukettDEAL - plukk og miks din egen bukett

  Med BukettDEAL kan du sette sammen din egen bukett, slik at den blir perfekt for akkurat din smak og anledning. Det beste av alt? Det er billig!

  Frihet til å velge selv

  Når du vil pynte opp hjemmet, trenger en gave eller bare vil gi noen ekstra oppmerksomhet, er blomster ofte veien å gå. Noen ganger ønsker vi oss imidlertid noe annet enn de ferdigoppsatte bukettene i butikken, ofte bestående av røde roser eller tulipaner i alle regnbuens farger.

  Med BukettDEAL kan du velge mellom sesongens blomster og grønt, og sette sammen din favorittbukett. Her kan du plukke og tilpasse slik at buketten blir akkurat slik du vil ha den, sier Øystein Skiri, salgs- og konseptsjef for blomster i Obs.

  En smart og god DEAL

  Med BukettDEAL trenger du ikke betale i bøtter og spann for en egenkomponert oppsats, men plukke og mikse til en billig penge. Med BukettDEAL får du én bukett for 79,-, to for 150,- og tre for 200,-.

  Med BukettDEAL blir alle buketter skreddersydde og personlige, og det uten at det koster skjorta. Slik gjør du også blomsterhandelen smart hos Obs!

  Velkommen til en smart og hyggelig blomsterhandel hos Obs!

  Stelletips snittblomster.jpg