Våren nærmer seg og det betyr nyheter i butikk

  Nye pizzafavoritter, energifylte drikker, smakfulle middagsretter og nye smaker til frokostbordet og flere gode nyheter i godtehylla.

  Snøen smelter, solen titter frem og det er gode tider i vente. Spesielt nå som vårens nye produkter endelig er i butikk! Nye pizzafavoritter, energifylte drikker, smakfulle middagsretter og nye smaker til frokostbordet og flere gode nyheter i godtehylla. Endelig er våren kommet til Obs!247415 Obs Nyheter i butikk artikkel 1280x600 uke 9 -2.jpg

  Spar penger og tid i hverdagen med en frossenpizza eller to på lur. Denne våren spiller Grandiosa på kjærlighet og kommer ut med sin egen hjertepizza! Kanskje det er for å takke det norske folk for at de er en av de store pizzafavorittene? Neste nyhet er for de som liker det mer spicy. Med Big One sin XXL Spicy Meat, får man en stor pizza med masse kjøtt og krydder som passer enten man spiser den alene eller med flere. Nok pizza er det i alle fall! Er man derimot mer klar for å nyte den mer italienske versjonen, stiller Dr.Oetker sterkt denne våren med to varianter - pizza med deilig salami eller for osteelskeren – quattro formaggi som har ikke mindre enn fire oster! That’s amore!

  247415 Obs Nyheter i butikk artikkel 1280x600 uke 9 -3.jpg

  Freia fortsetter sin jakt etter gode sjokolade-kombinasjoner, og denne våren lanserer de melkesjokolade med Oreo og karamell. Alle gode ting er virkelig tre! Diplom-is følger etter og i år kan man gjette smaken på en vri av den klassiske Lollipop. Er man derimot mer ute etter en litt mer spicy ispinne, kan den supersalte isen med smak av hockey pulver kanskje friste? Hvis du er mer av den sprø typen som liker chips, kan Kims hjelpe deg med årets smak. Rich Ranch smaker nemlig av rømme, urter og paprika og passer perfekt når man vil ha en liten smaksopplevelse i helgen!

  247415 Obs Nyheter i butikk artikkel 1280x600 uke 9 -4.jpg

  Yoghurt er perfekt til både frokost og lunsj, og Tine har k ommet med flere smaksrike yoghurter denne våren! Med smakene mango og pasjon, eple og vanilje og tropisk finner man garantert en ny favoritt til dagens første måltid! Er man mer glad i cottage cheese, kan man velge den nye smaken fra YT som har smak av vanilje.

  247415 Obs Nyheter i butikk artikkel 1280x600 uke 9 -5.jpg

  Litt trøtt og tørst etter vinteren enda? Ikke noe problem! Prøv Red Bull med smak av aprikos, eller «purple edition» med smak av acaibær fra acaipalmen i Sør-Amerika. Monster kommer med ny sukkerfri variant av sin originale versjon. Her er det energi å hente! Er man derimot ute etter å kun slukke tørsten, er Fun Light tilbake med sin tolkning av solbærsaft og Fanta blir med på den sukkerfrie bølgen med sin klassiske Fanta Orange – med zero sukker.
  247415 Obs Nyheter i butikk artikkel 1280x600 uke 9 -6.jpg

  Toro er allerede en kjent deltager på norske middagsbord. Nå legger de til sin versjon av risotto, lasagnepasta og tandoori som ferdigretter på listen, og understreker nok en gang at god middag ikke trenger og ta all verdens tid!

  247415 Obs Nyheter i butikk artikkel 1280x600 uke 9 -7.jpg

  Santa Maria har flere ess i ermet denne v åren og vil få oss hektet på sine steamed buns. Disse passer perfekt til å fylles – kanskje en ny favoritt på tacobordet? Er man mer sulten eller lit t flere tilbords, kan man alltids prø ve den nye fiskegratengen fra Lerøy som nå inneholder 1 kg med fiskefavoritten, eller teste den nye smaken til Den Stolte Hane. De nye lårfiletene er krydret med havsalt og pepper og passer til både hverdag og helg!