Endelig er vårens nyheter i butikk

  Kryp ut av vinterdvalen, for nå har vi har gode nyheter – vårens nye produkter er endelig i butikk!

  Smakfulle og raske middager, leskende drikke, sjokolader med krønsj, bærekraftige nykommere og flere spennende nyheter til badehylla. I vår er det mye å glede seg til hos Obs!

  Pizzanyheter!

  02 Pizza.jpg

  Hele familiens middagsfavoritter

  I en hektisk hverdag er det godt å ha et par frossenpizzaer på lur. Nå kan du teste ut hele fire nye smaker fra Grandiosa Delux-serien! Nyt klassikere som «pepperoni» og «skinke & mozzarella», eller prøv deg på «kjøttdeig, bacon & skinke» eller en vegetarisk «taco»-pizza.

  Neste nyhet er midt i blinken for dere som alltid diskuterer hvilken pizza dere vil ha, men aldri blir helt enige. Med «Peppes half´n half»-pizza, får dere halve pizzaen med skinke, og andre halvdel med pepperoni. Mens vi er inne på skinke, kan Peppes også friste med en ny, firkantet variant inspirert av Harlem i New York. Du trenger ikke reise lenger enn til frysedisken vår for å nyte ekte New York-style pizza.   

  Noe nytt til tacoen?

  03_Taco.png

  En annen middagsfavoritt som får både store og små smaksløker til å juble, er de nye taco-produktene fra Santa Maria. De nye krydderblandingene «chili & lime» eller «bean & corn» er supergode, og er du en nachochips-fan kan vi anbefale «sour cream & chives» og «pico de gallo». Prikken over i-en er lefsene «beetroot» og «carrot», som gjør taco-middagen til en fargefest! 

  Leskende nyheter!

  04_Drikke.png
  Leskende nyheter

  Trenger du en ekstra vår-oppkvikker? Prøv Red Bull «blue edition» med smak av friske blåbær, eller Monster sin «khaotic» med tropisk appelsin. Disse energibombene vil få fart på sakene!

  Nye nytt til helgekosen?

  05_Sjokolade.png

  Sjokolade + krønsj = sant!

  Freia er stadig på jakt etter spennende sjokolade-kombinasjoner, og nå har de lansert en ny sjokoladeplate med sprø mais og havsalt. Her blir hver bit en søt-salt krønsj-fest. Fra Nidar finner du nå Smash som storplate og nykommeren Crunchos i godtehyllene hos Obs.  


  Bli ny på håret!

  06_Hårpleie.png

  Vårskjønne nyheter

  Er du lei av tørt vinter-hår, har vi spennende nyheter fra både Schwarzkopf og Elvital. I Natural & Easy-serien fra Schwarzkopfs har over 90 prosent av ingrediensene naturlig opprinnelse, og Hyaluron Plump shampoo og balsam er spesielt tilpasset dehydrert hår. Endelig er også storfavoritten, Elvital Bond Repair, tilgjengelig hos Obs. Denne serien er utviklet for alle typer skadet hår og skal gjennoppbygge hårets opprinnelige styrke – til en god pris.