Helgematkuppet – mer helg for pengene

  Helgen er til for å nytes, og da er det dumt å bruke unødvendig tid på helgehandelen. Derfor har vi lansert Helgematkuppet, slik at du kan spare både tid og penger på helgekosen.

  Hver helg kan du takket være Helgematkuppet spare penger på helgehandelen. Produktene i kampanjen varierer fra uke til uke, men fellesnevneren er at produktene alltid passer perfekt til helgemiddagen. Eksempelvis 3 for 2 på alt fra ferskvareserien til Peppes pizza, -30 % på et stort utvalg pølser fra Coop og Smak* og fersk salma-loin for kun 249,- per kilo.

   

  Smart helgehandel

  Helgematkuppet får du hver torsdag til lørdag. Følg oss på sosiale medier, obs.no og i kundeavisen «smart helg» for enkel oversikt over alle tilbudene. Da blir det også lettere å planlegge helgens middager.

   

  La deg inspirere

  Etter en lang uke er det lett å føle seg uinspirert når helgen plutselig står for tur, særlig når det gjelder hva man skal spise til middag. Heldigvis er Obs sitt oppskriftsunivers kun et tastetrykk unna. Her finner du alltid spennende og inspirerende oppskrifter på utsøkt helgemat.

   

  Velkommen til en smart helgehandel hos Obs!