– På Obs har du alt på ett sted

  Vi var nysgjerrige på hvorfor kundene våre foretrekker å handle hos oss. Derfor dro vi til Obs Alnabru og spurte kundene selv.

  Dette var svarene vi fikk:

  Trofast kunde i flere år  NÆRBUTIKKEN: Knut Råme, fast gjenganger hos Obs Alnabru.


  Vi møter Knut Råme stående ved fiskedisken. Han slår gjerne av en kort prat om det han betegner som sin faste nærbutikk.

  – Obs Alnabru er nærbutikken min. Jeg har handlet her siden det var Smart Club som hadde lokalene, og er innom 3-4 ganger i uka. Det er fint at butikken nå har flere av de samme kvalitetene, med et stort og bredt utvalg, sier Knut Råme smilende.

  – Det er også veldig ålreit med muligheten til å kunne handle med Shop Express. Det at jeg kan scanne varene og betale for dem selv, er perfekt når det er mye folk i kassa og i butikken. Obs har gode priser alt du trenger av varer, og har du ikke handlet her før, vil jeg anbefale å prøve!

  Slik fungerer Shop Express

  – Super butikk for de med barn

  Tone Ormbostad vandrer rundt i sportstøyavdelingen, og har egentlig ikke så god tid til å snakke. Hun tar seg likevel tid til å si noen ord om butikken hun ofte drar til når det skal handles noe spesielt til barna, som for eksempel sportstøy.

  – Første gang jeg var her ble jeg egentlig veldig overasket. De har mye mer her enn jeg trodde. I dag er vi her fordi det var et supert tilbud på sportstøy for barn, men nå som vi først er her ser vi også på skiutstyr til oss selv, sier Ormbostad.

  – Det er fint å komme hit fordi det er en stor butikk med godt utvalg. Vi drar ofte hit når det er noe spesielt vi trenger til barna, rett og slett fordi det er en fin butikk for oss med barn. I tillegg til det, følger vi generelt med på om det finnes noen gode tilbud. Det var jo dette som fikk oss hit i dag, for eksempel.

  – Vi kommer hit for tilbudene!

  TILBUDSJEGER: Camilla Kruse følger alltid nøye med på om det finnes noen gode tilbud.


  Camilla og Therese er på tilbudsjakt, og tar seg tid til en prat rett før de skal betale.

  – Det er definitivt de gode tilbudene som får meg til å handle her hos Obs. I dag er jeg her for eksempel på grunn av et supert tilbud på Cola Zero. Jeg er her omtrent annenhver uke, og følger med når det er nye aktuelle tilbud. Det er også fint med stort utvalg, og det «rareste» jeg har kjøpt her er vel kanskje en sparkesykkel, sier Kruse humrende.

  – Til andre som ikke har handlet her før, vil jeg si at det er viktig å følge med på tilbudene. Gjør du det, er du garantert noen gode kupp! 


  JOMFRUSHOPPER: Therese Halvorsen er på Obs for første gang, og liker det hun ser.


  – Jeg har blitt med Camilla hit i dag, og dette er faktisk første gang jeg handler på Obs. Det er veldig fint her, og utvalget er også stort. Jeg kommer nok til å komme tilbake i tiden fremover. Nå som jeg har vært her selv, vil jeg også anbefalt andre å handle her, mener Therese.

  – Ta deg tid til å titte

  Tommy Andersen er på sin ukentlige handletur, og svarer gjerne når vi spør ham om hva han synes om å handle på Obs.

  – Det jeg forbinder med Obs er bra tilbud og godt utvalg. Men grunnen til at jeg kommer hit er faktisk prisen. Derfor handler jeg her minst én gang i uka. Selv om jeg hovedsakelig handler mat, liker jeg også å kikke rundt på det andre som er her, sier Tommy.

  – Til de som ikke har handlet her før, er mitt tips å sette av litt tid, slik jeg har gjort nå. Da kan du både få handlet litt mat, samtidig som du får tatt en titt på det store utvalget, avslutter Tommy.