Kundeavis

  Følg med i kundeavisen og få hundrevis av gode tilbud hver uke!

  Hvem liker vel ikke å gjøre gode kjøp? Følg med i kundeavisen, og spar penger på hundrevis av varer hver uke!

  Enten du skal storhandle, mangler et par ingredienser til middagen eller skal handle inn til helgen, finner du det du trenger hos Obs. Følger du med i kundeavisen er det også store summer å spare.

  Planlegg godt og fyll handlekurven med tilbudsvarer

  Å ha alt du trenger på ett sted er smart i seg selv. Men ønsker du å gjøre ukeshandlingen enda smartere, bør du også studere kundeavisen i forkant. Der får du enkelt oversikt over hvilke varer som er på tilbud, og kan planlegge handleturen deretter. En enkel og effektiv måte å spare både tid og penger på.

  Kundeavisen kommer ut hver søndag både fysisk i postkassa, digitalt på osb.no/kundeavis og på Facebook og Instagram. Bruk den til å jakte de beste tilbudene for hele familien, og få inspirasjon til hva ukens eller neste ukes middagsmeny skal inneholde.

  I avisen finner du også ukens medlemskupp!

  Alltid gode tilbud på digg helgemat

  I tillegg til kundeavisen har vi hver helg en egen helgeavis med ekstra gode helgetilbud fra torsdag til lørdag. Her finner du masse deilig helgemat til gode priser, og ikke minst Helgematkuppet.

  Bruk avisen for å gjøre gode kjøp, og få inspirasjon til helgekosen. Ønsker du ekstra middagsinspirasjon er Obs sitt oppskriftsunivers alltid kun et tastetrykk unna. Her finner du spennende og inspirerende oppskrifter på utsøkt helgemat.

  Velkommen til en smart handel hos Obs, hele Norges tilbudsmester!


  Ukens kundeavis
  Velg butikk