Mange nyheter fra våre egne merkevarer

  Nå finner du en rekke spennende produktnyheter fra Coops egne serier hos Obs. Hvilke frister det mest å teste ut først?

  Nå finner du en rekke spennende produktnyheter fra Coops egne serier hos Obs. Hvilke frister det mest å teste ut først?

  03_Frokost.jpg

  Grovbakte nyheter

  Etter suksessen med Amalies grovbrød har serien blitt utviklet videre, og endelig lanseres Amalies grove rundstykker. Rundstykkene er like sunne, har en grovhet på 93 % og er like saftige som det populære brødet. Fordelen med rundstykkene er at pakningen er mindre, og bedre egnet for mindre husstander og enslige som kan ha problemer med å spise opp et helt brød.

  Foretrekker du litt lysere brødbakst er Tinde rundstykker midt i blinken for deg. De har grovhetsskala på 56 %, og er toppet med sesamfrø og linfrø som gir en ekstra sprø skorpe. Nyt rundstykkene til frokost, ta de med i matpakka, eller server dem til middagens supper, salater og gryteretter.

  02_Middag.jpg

  Sunne og raske middagsnyheter til hele familien

  Litt matlei om dagen? Da kan det være godt å prøve noe nytt! Coop kjøttboller og karbonader med grønnsaker er som skapt for en hektisk hverdag. Ikke bare lager denne middagen nærmest seg selv, produktene inneholder 50 % kjøtt og 50 % grønnsaker, som gjør det enda lettere å spise mer grønt.

  Har du lyst på en rask og deilig middag fra havet, kan du prøve deg på Coop fiskeburger mac´n cheese. Hvis du er glad i fiskegrateng vil du elske denne burgeren fylt med ost og makaroni. I tillegg er burgeren glutenfri slik at den kan nytes av enda flere.

  Mat smaker kanskje enda bedre når den deles, og med Crispy Duck Kit fra Smak*-serien er det ingen tvil. Den tradisjonelle Beijing-retten består av pekingand, rispannekaker og hoisinsaus, og kan nå nytes på 1-2-3 hjemme hos deg selv. Gled hele familien – dette blir fort en favoritt blant både store og små.  

  04_Drikke.jpg

  Nyheter som slukker tørsten

  Gradestokken beveger seg sakte oppover, og det er på tide å hente frem de forfriskende drikkene.
  Til urtete-elskerne kan vi friste med Coop Yerba Mate-iste med syrlig smak av sitron.

  Ønsker du noen gode sukkerfrie alternativer kan du teste ut de nye smakene i Coop Frii sommerfrii-serien. Kanskje blir «jordbær», «jordbær og vannmelon» eller «cola og sitron» din nye favoritt?

  Trenger du en liten oppkvikker etter å ha lest om alle disse spennende nyhetene? Ta deg en iskaffe, da vel! Vi kan anbefale de nye iskaffene «cappuccino» og «sweet caramel» fra Coop, som kan nytes i to forskjellige størrelser.