Obs – Alt på ett sted

  Enten du skal ha fest, om du trenger sportsutstyr eller maling til oppussingen: Vi hjelper deg med å finne det som passer best til deg og dine behov. Våre butikker bugner også av et bredt tilbud med ferske råvarer til lave priser, noe som gjør middagshandlingen helt optimal.

  Obs er en landsdekkende dagligvarekjede med 31 forskjellige varehus fra sør til nord. Vi har varehus i alle de største byene i Norge, men også i mindre byer. Våre varehus er kjent for å ha Norges beste tilbud og mangfold av varer. Hver uke kommer det nye tilbud både innen faghandel og dagligvarer, noe som gir deg mulighet til å spare mye penger på god kvalitet.


  I tillegg til at vi selger mat av ypperste kvalitet, har vi også et rikt utvalg av faghandel. Vi selger kjøkkenutstyr, produkter til hjemmet, elektronikk, leker, klær, sko, barneutstyr og sportsprodukter. Listen er lang. Kort sagt har vi det du trenger uansett anledning eller formål.

  I tillegg til at vi har mange forskjellige avdelinger, har også hver avdeling er godt utvalg av varer. Vi tar inn store kvantum med produkter, noe som gjør at du alltid vil finne det du er på utkikk etter, enten det er tursko, skrujern eller skiutstyr. I hver avdeling vil du møte en person som er ekspert på området, og som vil hjelpe deg med å sikre et godt kjøp.

  Vi i Obs er opptatt av å tilpasse varene etter sesong. Om sommeren vil vi være best på grill, bading og sommerlek, mens du til jul finner alt du trenger av pynt, god mat og drikke til hyggelige priser. Enten du skal feire Halloween, påske eller bursdag har vi det du trenger for å sikre deg en vellykket feiring. Vi synes også det er viktig å kunne tilby et stort utvalg av økologiske og allergivennlige matvarer. Obs skal passe til alle og enhver.

  I tillegg til at alle skal finne det de vil ha hos oss, er også vårt mål at alle våre kunder skal få en så behagelig og praktisk handletur som mulig. Derfor har lokalene våre store varehus med lett fremkommelighet. Produktene våre er plassert slik at de er lett å få øye på og enkle å få tak i. Vi har også lange åpningstider fra morgen til kveld slik at du alltid skal rekke å ta turen innom oss, uansett hvor travel dagen din er. Utenfor butikken har vi mange og store parkeringsplasser som gjør det enkelt å parkere.

  Når vi først er inne på praktisk og behagelig handling, kan vi også informere om at alle butikkene våre nå har ShopExpress som gjør at handelen går enda raskere. Her skanner du varene selv, putt dem i posene og betal i automaten. Scan kvitteringen ved utsjekk, og vips! – kjøpet er unna på et blunk. Aldri mer kjedelig kø i kassen!
  Obs henvender seg til familier med barn i alle aldre. Vi er inspirert av familien, og jobber hele tiden for at akkurat din familie skal finne alt dere trenger hos oss.


  Vi sees!