Obs Haugesund er norgesmester i frukt og grønt 2021

Denne uken ble det klart at det var Obs Haugesund som stakk av med førsteplassen i det årlige norgesmesterskapet som arrangeres av Opplysningskontoret for frukt og grønt. Obs Haugesund vant i kategorien stor butikk over 1.000 m2. Nå blir det feiring med deilig frukt til både ansatte og kunder!

Den 20/10 arrangerte Opplysningskontoret for frukt og grønt (OFG) NM i frukt- og grønt dagligvare for fjortende år på rad. Hensikten med konkurransen er å hedre de frukt- og grøntansvarlige i butikkene og de kategoriansvarlige i kjedene som hver dag gjør en viktig jobb for å friste kundene til å bruke mer frukt, bær og grønnsaker. I tillegg er det et positivt tiltak for å skjerpe konkurransen mellom dagligvarebutikkene. 

- Vi gratulerer Obs Haugesund og alle årets vinnere som er svært gode eksponenter for en bugnende og fristende frukt-og grøntavdeling. Dagligvarebutikkene gjør en viktig jobb med å spre inspirasjon og kunnskap til kundene, om hvordan frukt og grønt kan bli en enda større del av måltidsløsningene som spises hver dag hele året, sier prosjektleder Silje Thoresen Tandberg i Opplysningskontoret for frukt og grønt.

Hos gjengen i Obs Haugesund sto naturligvis jubelen i taket da prisutdelingen var et faktum.

- Førsteplassen henger veldig høyt hos oss og kommer som en konsekvens av hardt arbeid og en bevisst satsning over tid. Våre kunder, som også er våre medeiere, er opptatt av et godt og variert kosthold i hverdagen og helg. Da er det vår oppgave å sørge for at de hver dag møtes av velfylte hyller med inspirerende og friske grønnsaker, bær og frukt. Denne prisen går til alle våre kolleger som har lagt ned en stor innsats, sier Harald Fosen, varehussjef på Obs Haugesund.

Prisen for Stor butikk over 1000m2 gikk til Obs! Haugesund, foran konkurrentene Coop Mega Vinderen og Eurospar Hundstad. Fosen forteller at prisen har medført både kake på pauserommet og naturligvis frukt til alle involverte.

- Dette gullet må vi helt klart dele med våre kunder. De er blant landets beste til å kjøpe frukt og grønt, og uten dem hadde ikke vi hatt anledning til å tilby et så variert tilbud i butikken. Så til uka skal vi sørge for noen velsmakende, og sunne, overraskelser i varehuset, avslutter en stolt varehussjef.

Vi gratulerer Obs Haugesund med seieren og feirer med 5 om dagen!

Obs Haugesund.jpeg