Unike ShopExpress-tilbud kun hos Obs!

Nå tilbyr vi unike tilbud på utvalgte varer for deg som bruker ShopExpress:

Bleier.jpg

CSE tilbud uke 3-30 2022.jpg

En rask, enkel og smart handel med ShopExpress

Det er mange fordeler med å velge ShopExpress. Du sparer tid ved å skanne og pakke varene rett i posene under handleturen, slik at du kan betale og bære de ferdigpakkede posene rett ut i bilen. I tillegg slipper du lange kassakøer ved å benytte deg av våre selvbetjeningskasser.

ShopExpress på mobil eller håndscanner

For å bruke ShopExpress på mobil må du være medlem i Coop og laste ned ShopExpress-appen og følge instruksjonene der. Så er det bare å skanne startkoden i inngangsområdet og sette i gang med handelen. Varene skanner du med appen på mobilen. Når du har krysset ut alt på handlelista, skanner du sluttkoden i kassaområdet og betaler – så er du ferdig!

Våre ShopExpress-scannere fungerer også svært effektivt. Scann medlemskortet i inngangsområdet, ta scanneren du får tildelt og da er det bare å sette i gang! Vårt smarteste tips er å pakke varene i poser i handlevogna underveis, betal i utsjekkområdet og dette gjør du aller enklest med Coopay - enklere utsjekk får du ikke. Bare scann - pakk - betal og handleturen er unnagjort i en fei.

Spør gjerne vår kundeservice eller de ansatte på varehuset om det er noe du lurer på underveis!

Hvordan bruke ShopExpress, steg for steg

 

ShopExpress fremgangsmåte.png