Unike ShopExpress-tilbud kun hos Obs!

ShopExpress finnes kun hos Obs!

Nå tilbyr vi unike tilbud på utvalgte varer for deg som bruker ShopExpress.

Mange kjenner allerede godt til ShopExpress, der du har med deg en hendig håndskanner på handlerunden. Vi jobber hele tiden med å lage smarte løsninger for våre kunder, og nå kan du også handle med din egen smarttelefon!

210300-Obs-shopexpress-1200x800.jpg

 

En rask, enkel og smart handel

Det er mange fordeler med å velge ShopExpress. Du sparer tid ved å skanne og pakke varene rett i posene under handleturen, slik at du kan betale og bære de ferdigpakkede posene rett ut i bilen. I tillegg slipper du lange kassakøer ved å benytte deg av våre selvbetjeningskasser.

 

Noen liker å stå i kø, andre liker å handle smart med ShopExpress!

 

Slik fungerer det, ShopExpress på mobil eller håndscanner

For å bruke ShopExpress på mobil må du være medlem i Coop og laste ned ShopExpress-appen og følge instruksjonene der. Så er det bare å skanne startkoden i inngangsområdet og sette i gang med handelen. Varene skanner du med appen på mobilen. Når du har krysset ut alt på handlelista, skanner du sluttkoden i kassaområdet og betaler – så er du ferdig!

Våre ShopExpress-scannere fungerer også svært effektivt. Scann medlemskortet i inngangsområdet, ta scanneren du får tildelt og da er det bare å sette i gang! Vårt smarteste tips er å pakke varene i poser i handlevogna underveis, betal i utsjekkområdet og dette gjør du aller enklest med Coopay - enklere utsjekk får du ikke. Bare scann - pakk - betal og handleturen er unnagjort i en fei.

Spør gjerne vår kundeservice eller de ansatte på varehuset om det er noe du lurer på underveis!

 

ShopExpress fremgangsmåte.png


16.01.2021 23.00.00