Wok med svinekjøtt og nudler

    Det å wokke både grønnsaker og svinekjøtt gjør denne middagen svinegod – både på smak og konsistens.

    Det å wokke både grønnsaker og svinekjøtt gjør denne middagen svinegod – både på smak og konsistens. Ønsker du en annen type kjøtt er det bare å bytte ut med kylling eller biff, eller fiskebiter og skalldyr. 

    Oppskrift på wok med svinekjøtt og nudler 

    Totaltid 15 minutter.

    Til 4 porsjoner trenger du:

    • 4 porsjoner eggnudler

    • 1 brokkoli i buketter

    • 2 ss olje til steking

    • 600 g svinekjøtt i strimler

    • 1 ts salt

    • 0,5 ts pepper

    • 4 ss chilisaus

    • 4 ss peanøtter, grovhakkede

     

    Slik lager du wok med svinekjøtt og nudler

    1. Kok nudlene som anvist på pakken.

    2. Kok brokkolien i lettsaltet vann i 2 minutter.

    3. Varm olje i en wok eller stekepanne. Stek svinekjøttet raskt til det har en pen, gyllen farge og er gjennomstekt. Krydre med salt og pepper. 

    4. Servér svinekjøttet med nudler, brokkoli, søt chilisaus og peanøtter.