Enkle hvitløksbrød

    5-6 skiver / Gluten / Vegetar / 60 minutter

    INGREDIENSER:

    • 1 hel hvitløk
    • 1 klype salt
    • 1 ss olivenolje
    • 125 g romtemperert smør
    • 1 neve hakket bladpersille
    • 1 liten neve revet parmesan
    • 2 klyper salt
    • 5-6 skiver baguette

    FREMGANGSMÅTE:

    1. Fjern det ytterste skallet på hvitløken, men la det innerste sitte på. Skjær av toppen av hvitløken og legg den på et sølvpapirflak. Hell olivenolje og salt over og pakk sammen.
    2. Stek hvitløken på 200 grader i 40 minutter.
    3. Rør sammen smør, hakket bladpersille, revet parmesan og salt.
    4. Press hvitløksfeddene ut av hvitløken og rør dem inn i smøret.
    5. Legg 5-6 skiver baguette på et stekebrett og smør smøret utover. Riv over litt mer parmesan og stek på 200 grader i 8-10 minutter.