Bananpinneis med sjokolade og strøssel

    Et sunnere is-alternativ som alle vil elske!

    Banan på pinne med sjokolade og strøssel, det er en ispinne man godt kan ta to av uten dårlig samvittighet. Her kan du lage din egen «bar» og drysse dem med det du har lyst på. Det er bare fantasien som setter grenser. 

    4 «ispinner» / ca 20 minutter (frysetid kommer i tillegg)

    INGREDIENSER:

    • 2 bananer
    • ca 200 g kokesjokolade
    • litt matolje
    • trepinner/ispinner (bruk gjerne grillpinner i tre)
    • strøssel etter eget ønske (f eks knust sjokolade, knuste nøtter, popcorn, krokan, ferdig strøssel fra butikken)

    FREMGANGSMÅTE:

    • Del bananene i to. Stikk trepinnen i den butte delen. Legg dem i en egnet boks i fryseren til du skal servere dem.
    • Før servering smelter du sjokoladen i varmt vannbad med noen dråper matolje.
    • Dypp de fryste bananene i sjokoladen. Ha på det strøsselet du har lyst på. Ikke bruk for lang tid på dette, for sjokoladen stivner raskt.
    • Har du sjokolade til overs, kan den fylles i en sprøytepose og sprinkles over bananisene.

    NYT!