Blåbærpai med crumble

Blåbærpai med kjempegod crumble. Dette er så utrolig lett å lage, jeg lover! Enda bedre blir den med vaniljeiskrem til.

 

5 pers / Gluten / Vegetar / 30 min

 

INGREDIENSER

125 g hvetemel

25 g havregryn

50 g valnøtter

125 g smeltet smør

150 g sukker

1 ts kanel

500 g fryste blåbær

3 ss sukker

 

FREMGANGSMÅTE

  1. Lag crumble ved å røre sammen hvetemel, havregryn, hakkede valnøtter, smeltet smør, sukker og kanel.
  2. Hell de fryste blåbærene i en ildfastform og strø 3 ss sukker over.
  3. Fordel crumble over bærene.
  4. Stek på 200 grader varmluft i ca 15 min

 

Lykke til! Hilsen Ida Gran-Jansen

Ferdige kaker og Ida 2_liggende.jpg

 


02.06.2021 09.53.02