Jordbær og iskrem med melkesjokoladesaus

Er du en person som kvier deg for å lage dessert? Tenker du at du kanskje synes det er vanskelig og kan at det kan bli for komplisert? Vel, da er dette redningen. Det her er så utrolig enkelt at du egentlig bare trenger å gjøre to ting; varme opp fløte og helle i sjokolade. Du kan lage sausen på forhånd, du kan også rense jordbærene på forhånd, steke nøttene på forhånd og iskremen den ligger jo å venter på deg i fryseren. Megagodt, og aiaiai så lett!

4-6 personer / Glutenfri / 25 min

INGREDIENSER:

  • 1-2 boks jordbær, gjerne norske
  • 1 boks vaniljeiskrem
  • 75 g mandler i skiver
  • 2 dl kremfløte
  • 150 g melkesjokolade
  • 1 klype salt

FREMGANGSMÅTE:

  1. Fjern stilken på jordbærene og del dem i to, sett til side.
  2. Stek mandlene på 200 grader over/undervarme i 6 min eller til de er gylne. Sett til side.
  3. Varm opp kremfløte til kokepunktet i en kjele, trekk kjelen av platen og rør inn finhakket sjokolade og salt. Rør til du får en jevn saus.
  4. Server jordbærene sammen med iskrem, masse god sjokoladesaus og dryss over nøtter.

Jordbær, is og melkesjokolade_IMG_9585.jpg

 

210300 Obs Ida banner-5.jpg


29.06.2021 20.51.57