Fylte pitabrød med pølse, grønnsaker og rømmedressing

Om du velger å grille pølsene eller steke dem på pannen er helt opp til deg. Denne middagen er veldig anvendelig uansett hvordan du gjør det. Jeg må jo si at grillede pølser er enda bedre enn pannestekte. Lag klart en bolle med kuttede grønnsaker, rømmedressing og pitabrød. Sleng pølsene på grillen og fyll alt i pitabrødene så har du en god middag til både store og små.

4 personer
30 min
Glutenfri hvis du bruker glutenfrie pitabrød

 

Ingredienser:

  • 4 stk pølser (din favoritt)

  • ½ agurk

  • 10 cherrytomater

  • ½ løk

  • 1 søt paprika

  • Salat

  • 1 boks rømme

  • 2 ss sitronsaft

  • 1 neve fersk basilikum

  • Salt og pepper

  • 4 pitabrød

  • Revet ost

 

Slik gjør du: 

 

  1. Grill eller stek pølsene.
  2. Kutt opp grønnsakene i små biter og bland dem sammen. Ha grønnsakene i en skål.
  3. Rør sammen rømme, sitronsaft, hakket basilikum, salt og pepper (smak deg frem til mendge). Ha dressingen over i en skål. Ha også revet ost i en skål.
  4. Varm opp pitabrødene i ovnen, på grillen eller i brødristeren.
  5. Sett alt på bordet og fyll opp pitabrødene.


22.04.2020 08.49.00