Fylte pitabrød med pølse, grønnsaker og rømmedressing

    Om du velger å grille pølsene eller steke dem på pannen er helt opp til deg. Denne middagen er veldig anvendelig uansett hvordan du gjør det.

    Gjør klar en bolle med kuttede grønnsaker, rømmedressing og pitabrød. Sleng pølsene på grillen eller stek dem i pannen, og fyll alt i pitabrødene. Så har du en god middag til både store og små.

    4 personer / 30 min / Glutenfri hvis du bruker glutenfrie pitabrød

    INGREDIENSER:

    • 4 pølser, velg din favoritt
    • ½ agurk
    • 10 cherrytomater
    • ½ løk
    • 1 rød paprika
    • Blandt salat
    • 1 boks rømme
    • 2 ss sitronsaft
    • 1 neve fersk basilikum
    • Salt og pepper
    • 4 pitabrød
    • Revet ost

    FREMGANGSMÅTE: 

    1. Grill eller stek pølsene.
    2. Skjær grønnsakene i små biter og bland dem sammen. Ha grønnsakene i en skål.
    3. Rør sammen rømme, sitronsaft og hakket basilikum i en skål og smak til med salt og pepper. Ha revet ost i en skål.
    4. Varm pitabrødene i ovnen, på grillen eller i brødristeren.
    5. Sett alt på bordet og fyll opp pitabrødene.