Grillpølse med potetmos, sprøstekt løk og middelhavssalat

    Grillpølser med potetmos er en klassiker som hele familien liker! Den kremede potetmosen, de saftige pølsene og den sprø løken gir en deilig kombinasjon av smaker og teksturer. Med en frisk middelhavssalat ved siden av blir måltidet komplett – enkelt, raskt og skikkelig godt!

    Grillpølse med potetmos, sprøstekt løk og middelhavssalat

    Denne oppskriften gir fire porsjoner som du enkelt kan lage på 30 min! 

    INGREDIENSER:

    • 600 g poteter, skrelt og delt i biter (eller kjøp ferdiglaget)
    • 2 dl melk
    • 2 ss smør
    • ½ ts salt
    • 600 g Gilde grillpølser
    • 1 pose middelhavssalat
    • 1 pakke sprøstekt løk
    • Ketchup og sennep 

    FREMGANGSMÅTE:

    1. Kok potetene møre i lettsaltet vann i ca. 20 min. Hell av vannet, og mos potetene med melk, smør og salt til en kremet potetmos.
    2. Stek pølsene i panne til de er gylne.
    3. Server pølsene med potetmos, sprøstekt løk, Middelhavssalat, ketchup og sennep.

    Tilsett litt revet ost i potetmosen for ekstra kremet konsistens. Bruk grov sennep for mer smak.

    Ukas 4 middagstilbud

    Denne oppskriften er en del av ukas 4 middagstilbud!