Sveler med havregryn og banan

    Sveler med havregryn og banan til middag - eller frokost! - er et deilig alternativ til pannekaker.

    Disse små, lubne godsakene smaker også godt til frokost eller som en herlig dessert sammen med iskrem eller lettpisket fløte.

    Oppskrift på middagssveler med havregryn og banan 

    Totaltid 10 minutter

    Dette trenger du til 4 porsjoner:
    (Oppskriften gir ca 15 sveler)

    • 4 modne bananer

    • 4 dl lettkokte havregryn

    • 2 dl melk

    • 2 ts bakepulver

    • 4 egg

    • 1 ss smør, til steking

    Forslag til topping

    • Friske bær

    • Rørte bær

    • Sprøstekt bacon

    • Lønnesirup

    • Brunost

    • Cottage cheese

    • Kanelkokt eple

    Slik lager du sveler med havregryn og banan

    1. Skrell banener og kutt i biter. Ha bananbiter, havregryn, melk, bakepulver og egg i en bolle og kjør til en jevn røre med en stavmikser.

    2. Stek små sveler i smør i en stekepanne over middels varme.

    3. Server svelene med valgfritt tilbehør.