Sveler med havregryn og banan

Disse små, lubne godsakene smaker også godt til frokost eller som en herlig dessert sammen med iskrem eller lettpisket fløte.

Oppskrift på middagssveler med havregryn og banan 

Totaltid 10 minutter

Dette trenger du til 4 porsjoner:
(Oppskriften gir ca 15 sveler)

  • 4 modne bananer

  • 4 dl lettkokte havregryn

  • 2 dl melk

  • 2 ts bakepulver

  • 4 egg

  • 1 ss smør, til steking

Forslag til topping

  • Friske bær

  • Rørte bær

  • Sprøstekt bacon

  • Lønnesirup

  • Brunost

  • Cottage cheese

  • Kanelkokt eple

Slik lager du sveler med havregryn og banan

  1. Skrell banener og kutt i biter. Ha bananbiter, havregryn, melk, bakepulver og egg i en bolle og kjør til en jevn røre med en stavmikser.

  2. Stek små sveler i smør i en stekepanne over middels varme.

  3. Server svelene med valgfritt tilbehør.


22.02.2017 13.24.35