Pasta carbonara med cottage cheese
Pasta carbonara med cottage cheese og sprøstekt bacon er en nydelig vri på en kjent klassiker.

Oppskriften er hentet fra TINE kjøkken
4 porsjoner | 20 minutter
INGREDIENSER:
- 200 g bacon, i tynne strimler
- 1 ss TINE® Meierismør
- 200 gTINE® Cottage Cheese Original
- 3 stk eggeplomme
- 2 dl TINE® Matfløte
- ¾ ts salt
- 1 ts grovkvernet sort pepper
- 400 g tagliatelle (ev. annen pasta)
FREMGANGSMÅTE:
- Stek bacon på sterk varme i litt smør, til det er gyllent og sprøtt.
- Kjør cottage cheese glatt i en blender. Bland sammen med eggeplommer, matfløte, salt og pepper.
- Kok tagliatelle etter anvisning på pakken. Sil av og ha det tilbake i kjelen.
- Hell i halvparten av det sprøstekte baconet sammen med fettet i pannen over pastaen. Spar litt bacon til topping. Hell deretter cottage cheese-blandingen over den varme pastaen, varm opp til sausen så vidt begynner å tykne, uten at det skiller seg. Smak til med salt og pepper.
- Ha over sprøstekt bacon og server straks.
Prøv et dryss revet TINE® Norsk Alpeost for en ekstra god smak til pastaretten.



