Stekt seiloin med potetmos

    Enkel og smakfull fiskemiddag med seiloin, kremet potetmos og en frisk paprika-blanding med hint av lime. Perfekt hverdagsmat som hele familien kan kose seg med!

    Stekt seiloin med potetmos

    Denne oppskriften gir fire porsjoner som du enkelt kan lage på 30 min! 

    INGREDIENSER:

    • 1 pk Coop potetmos
    • 2 røde paprika, delt i små terninger
    • ½ rødløk, finhakket
    • 1 håndfull fersk koriander, grovhakket
    • 1 lime, presset
    • 1–2 ss soyasaus
    • Litt olje til steking
     
    • 400 g Coop seiloin
    • Smør og olje til steking
    • Salt og pepper

    FREMGANGSMÅTE:

    1. Varm potetmosen som anvist på pakken. 
    2. Stek paprika og rødløk i litt olje på middels varme i 8–10 min, til grønnsakene er myke og lett karamellisert.
    3. Rør inn soyasaus, limejuice og koriander. Smak til og sett til side.
    4. Krydre seiloin med salt og pepper, og stek i en blanding av smør og olje i 2–3 min per side, til den er gyllen og akkurat gjennomstekt.
    5. Server seiloin med potetmos og paprika over eller ved siden av.

    Bytt ut den stekte paprikaen med mais for en mildere smak barna liker bedre.

    Ukas 4 middagstilbud

    Denne oppskriften er en del av ukas 4 middagstilbud!