Stekt seiloin med potetmos
Enkel og smakfull fiskemiddag med seiloin, kremet potetmos og en frisk paprika-blanding med hint av lime. Perfekt hverdagsmat som hele familien kan kose seg med!

Denne oppskriften gir fire porsjoner som du enkelt kan lage på 30 min!
INGREDIENSER:
- 1 pk Coop potetmos
- 2 røde paprika, delt i små terninger
- ½ rødløk, finhakket
- 1 håndfull fersk koriander, grovhakket
- 1 lime, presset
- 1–2 ss soyasaus
- Litt olje til steking
- 400 g Coop seiloin
- Smør og olje til steking
- Salt og pepper
FREMGANGSMÅTE:
- Varm potetmosen som anvist på pakken.
- Stek paprika og rødløk i litt olje på middels varme i 8–10 min, til grønnsakene er myke og lett karamellisert.
- Rør inn soyasaus, limejuice og koriander. Smak til og sett til side.
- Krydre seiloin med salt og pepper, og stek i en blanding av smør og olje i 2–3 min per side, til den er gyllen og akkurat gjennomstekt.
- Server seiloin med potetmos og paprika over eller ved siden av.
Bytt ut den stekte paprikaen med mais for en mildere smak barna liker bedre.

Ukas 4 middagstilbud
Denne oppskriften er en del av ukas 4 middagstilbud!